ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. Μακρισίων – Αστέρας Αμαλιάδας 0-3: Έκανε  το καθήκον  του… με πρωταγωνιστή τον Τζανέτο!

Έπαιξαν με τον αέρα του διεκδικητή του πρωταθλήματος.
Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας με τον αέρα του διεκδικητή του πρωταθλήματος της Α1  κατηγορίας της ΕΠΣΗ,  ο 2ος της  βαθμολογίας Αστέρας Αμαλιάδας, έκανε αυτό που έπρεπε, δηλ. νίκησε και μέσα στην «καυτή», έδρα των Μακρισίων, παρέμεινε  σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΒ, περιμένοντας τον σε λίγες αγωνιστικές στην Αμαλιάδα, για να τον προσπεράσει!

Οι  «βυσσινί» του Ερνέστο Λυμπέρη άνοιξαν το σκορ στο 31΄ με σουτ – πλασέ του Κυριαζή εντός περιοχής(0-1)! Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκα και το α΄ ημίχρονο!

Στην επανάληψη ο Αστέρας  εψαξε νωρίς το 0 – 2 και το πέτυχε στο 63΄με το σπεσιαλίστα στα φάουλ Σάκη Τζανέτο! Το τελικό 0 – 3 , διαμόρφωσε και πάλι ο Τζανέτος στο 75΄, με δυνατό σουτ, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από τον γκολκίπερ του ΑΟΜ, Ελ. Ζουντί!

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ:  Ελ. Ζουντί, Γκότσης, Σταικόπουλος, Καπουράνι, Κοζοκάρου, Διονυσόπουλος(67΄Κυραμί ), Κριαράς Γρ., Καρβουνιάρης, Κηπουρός(77΄Μαριμόρ), Στροφύλλας Π., Δούφας(79΄Πρίνος)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Βασιλικόπουλος, Καμαρινός(86΄ Χριστοδουλόπουλος), Κυριαζής(86΄Ράλλης), Ρούνης, Σκοζάι, Μπουρούκης(80΄ Μπαρδούσης), Γεωργιόπουλος(69΄Κολτσίδας), Τζανέτος, Μπατζακόπουλος(80΄Ραφτόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα