ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. Μακρισίων: Παρελθόν ο Τσάμπρας!

Ακούστε το άρθρο

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του έμψυχου υλικού στον ΑΟ Μακρισίων, με στόχο να παρουσιαστεί δυνατός και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας, σε συνεργασία με τον τεχνικό Άρη Ρουμελιώτη προχωρά.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ανανεώσεις, αφού τη φανέλα του ΑΟΜ και τη νέα χρονιά θα φοράνε, ο αμυντικός Μάριος Τσίτσος, ο μέσο – αμυντικός Σπύρος Καββαθάς, ο επιθετικός Νίκος Σταματελάτος κι ο μέσος Γιώργος Μπαλαούρας. Πέρα όμως από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν, στον ΑΟΜ έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο κι ο ικανός επιθετικός Άγγελος Μούτσος, εφόσον πάντως δεν προχωρήσει θέμα μεταγραφής του σε ανώτερη κατηγορία και βασικά αν υπάρξει πρόταση από σύλλογο Γ’ Εθνικής. Χθες όμως είχαμε και την πρώτη επίσημη αποχώρηση, που ακούει στο όνομα, Γιάννης Τσάμπρας! Με την διοίκηση του Α.Ο.Μ. να τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους, ευχόμενη καλή πορεία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ευχαριστήριο Γιαν. Τσάμπρα προς τον Α.Ο.Μ. !

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υπέροχη χρονιά που πέρασε όλους τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα….το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και  όλους τους φιλάθλους που μας στήριξαν….τους ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και τους εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους τους και υγεία….

Υ.Γ. πιο πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καρανικολό για την φανταστική συνεργασία..συνέβαλε τα μέγιστα για την πολύ καλή χρονιά που είχα…ΦΙΛΕ σε ευχαριστώ πολύ για όλα……

Όλη η επικαιρότητα