ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου: Δικός του και ο Θοδ. Αστερής!

Ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί επίσης σε «Αστέρα Αμαλιάδας», «Πηνειακό» και «Κυπαρισσία».
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο «Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου», ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσο επιθετικού Αστερή Θοδωρή, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στους «Λέοντες Αμαλιάδας».

Ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί επίσης σε «Αστέρα Αμαλιάδας», «Πηνειακό» και «Κυπαρισσία».

Ο 24χρονος μέσο επιθετικός (δεξιά στη φωτο) δήλωσε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που θα παίξω με τη φανέλα του ‘’Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου’’ και ελπίζω να κάνουμε μια καλή, υγιέστατη χρονιά με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θωμά Πατσαούρα και τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο από τους ‘’Λέοντες’’ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην περσινή χρονιά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην πορεία τους».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του «Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου», Κατσαφάνας Χρήστος, δήλωσε: «Η ομάδα μας μετά τους Γεωργίου Θάνο, Μαραθιά Γιώργο και Νεοφώτιστο Γιώργο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του Αστερή Θοδωρή, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα, να είναι υγιής και να πετύχει στην ομάδα μας όλους τους στόχους του.

Ο Θοδωρής για εμάς είναι η συνέχεια του πατέρα του “Αστερή Παναγιώτη”, που επί πολλά χρόνια τίμησε την ομάδα του χωριού μας, δίνοντας και την ψυχή του για αυτή στο γήπεδο, και εύχομαι στον Θοδωρή να έχει μια ανάλογη πορεία».

Όλη η επικαιρότητα