Αχαϊα Εκλογές Πολιτική

Α. Τραχήλη: Το πρόγραμμα για την Υγεία και η εφαρμογή του στην Αχαΐα

Ακούστε το άρθρο

Στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία, στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα, έδωσε το παρών η πολιτευτής Αχαΐας του κόμματος Αθηνά Τραχήλη.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε απ’ τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες προτεραιότητας της Νέας Δημοκρατίας ώστε το δημόσιο αγαθό της Υγείας να ξεπεράσει τις σημερινές παθογένειες και να μεταβληθεί σε πραγματικό πυλώνα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας.

«Απεδείχθη, για πολλοστή φορά, η πλήρης ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ν’ αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, δίνοντας προοπτική στον τόπο και αντιμετωπίζοντας με ρεαλισμό, ευθύνη αλλά και σύγχρονη λογική τομείς της πολιτικής που καταρρακώθηκαν τα τελευταία χρόνια, όπως ο τομέας της Υγείας», σημείωσε σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.

«Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, καλά επεξεργασμένο και κοστολογημένο, έχει άμεση αντανάκλαση στις δομές Υγείας και στην Αχαΐα όπου οι πολίτες καθημερινά βιώνουν τις τραγικές ελλείψεις και δυσλειτουργίες των νοσοκομείων αλλά και τις ελλειμματικές προσπάθειες στον νευραλγικό τομέα της πρόληψης», συμπλήρωσε η κ. Τραχήλη.

Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας, η έμφαση σε επιμέρους τομείς όπως η ανθρώπινη αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών, η βελτίωση των κτιριολογικών εγκαταστάσεων, οι ευπαθείς ομάδες και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των δομών Υγείας είναι μερικές μόνο από τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις και τις -συμβατές με τις ανάγκες της πραγματικότητας- πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

Όλη η επικαιρότητα