Ηλεία

Α. Τζουαννόπουλος: Γιατί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι η μοναδική λύση για τον Δήμο Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Γιατί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι η μοναδική λύση για τον Δήμο Ήλιδας

1) Όποιος είναι καλοπροαίρετος και όποιος δεν έχει δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από πρόσωπα και πολιτικές, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι τα πράγματα στο Δήμο Ήλιδας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν πιάσει πάτο.

2) Χάσαμε το Νοσοκομείο, χάσαμε τις σχολές, κλείνουν τα Δικαστήρια, η θάλασσα είναι απλησίαστη λόγω της μόλυνσης, πόσιμο νερό δεν έχουμε, οι δρόμοι είναι σπασμένοι και σε άθλια κατάσταση, βρώμικοι, γεμάτοι σκουπίδια, τα σχολεία χωρίς συντήρηση, τα χωριά έχουν ερημώσει, η νεολαία χωρίς δουλειά φεύγει για τις μεγάλες πόλεις και γενικά έχουμε μείνει χωρίς χαμόγελο, χωρίς διάθεση για τίποτε, θα έλεγα ότι έχουμε μαραζώσει.

3) Το ερώτημα είναι: υπάρχει ελπίδα για βελτίωση και αλλαγή της παραπάνω εικόνας; Υπάρχει διέξοδος; Τι θα ψηφίσουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Να παραμείνει η ίδια άθλια κατάσταση ή θα εμπιστευτούμε το Δημήτρη; 

Τι έχει δείξει ο τελευταίος χρόνος που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία στο Δήμο Ήλιδας; Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι είναι παρών παντού. Έχει δείξει ότι είναι μάχιμος και ότι είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του Δήμου. Έχει βοηθήσει και βοηθάει καθημερινά όσους έχουν πρόβλημα, δίνει λύσεις σε διάφορα θέματα και γενικά τοποθετείται με συγκεκριμένες θέσεις, με επιχειρήματα και με στοιχεία. Πρόκειται για άνθρωπο που αγαπά πραγματικά τον τόπο του, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις και προσφορά, διακριτικά, προσφέροντας βοήθεια υλική και ηθική σε όλους μας. Και όλα αυτά χωρίς να είναι πολιτικός, χωρίς να λειτουργεί ως πολιτικός, αλλά με ανιδιοτέλεια έχει την διάθεση και την προθυμία να αλλάξει την κακή εικόναα του τόπου μας. 

Γι’ αυτό και εγώ και η οικογένειά μου έχουμε πειστεί και τον στηρίζουμε και θα τον ακολουθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους. 

Του εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Όλη η επικαιρότητα