Αθλητισμός

Α1 DUOMO- MONK: Ντέρμπι πλει – οφ στη Μανωλάδα

Ακούστε το άρθρο

Με τρεις ακόμα αγώνες, ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO- MONK, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον 2ο Όμιλο, που είναι και ο πιο δυνατός και αμφίρροπος, έχοντας πάντα πολλά ντέρμπι.

Όπως π.χ. το σημερινό στη Ν. Μανωλάδα όπου η μεγάλη κερδισμένη της πρεμιέρας Δόξα, υποδέχεται τον φιλόδοξο Αστέρα Αμαλιάδας. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη είναι δυνατή σε όλες τις γραμμές, όπως έδειξε και στο Τραγανό στην πρεμιέρα, και θα κυνηγήσει το δύο στα δύο για να αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη της πρωτιάς στον 2ο Όμιλο. Ο Αστέρας, παρά τις πολλές απουσίες, ήταν καλός για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και η ποιότητα των παικτών του αποδείχτηκε αρκετή για να φέρει το τρίποντο από τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Ένα αμφίρροπο όσο και πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ανήκουν στα φαβορί για την διεκδίκηση θέσης στα πλέι-οφ.

Πρώτο εντός για Πανηλειακό

Στον 1ο Όμιλο, ο Πανηλειακός δίνει στις 3 μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Γουμέρου. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου μπορεί να μην επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες για γκολ και θέαμα στο Πελόπιο, κάτι που θέλουν να κάνουν τώρα κόντρα στην μαχητική Ολυμπιάδα του Χρήστου Γκρίλλα, που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Τέλος, σήμερα στο Επιτάλιο ο Αλφειός που ξεκίνησε με σπουδαίο διπλό στο Καλλίκωμο, περιμένει τον υπολογίσιμο Πέλοπα Πύργου, που επέστρεψε με βαθμό από το Γούμερο την περασμένη Κυριακή.
Αναλυτικά σήμερα – Ώρα 3 μ.μ.

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. ΠΥΡΓΟΥ: Πανηλειακός- Ολυμπιάδα
ΕΠΙΤΑΛΙΟ: Αλφειός- Πέλοπας

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑ: Δόξα Ν. Μ.-
Αστέρας

Ρεπό: Προοδευτική

Όλη η επικαιρότητα