ΕΠΣ Ηλείας

A1 DUOMO- MONK: Στις 3 μ.μ. κληρώνει η έδρα του 1ου τελικού

Σήμερα στις 3 μ. μ., στα γραφεία της ΕΠΣΗ, παρουσία των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, Πανηλειακού και Ξενοφώντα Κρεστένων, θα γίνει η κλήρωση της έδρας που θα γίνει ο 1ος τελικός.
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του πρώτου τελικού ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, που θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ εθνική, έχει ξεκινήσει.

Καθώς σήμερα στις 3 μ. μ., στα γραφεία της ΕΠΣΗ, παρουσία των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, Πανηλειακού και Ξενοφώντα Κρεστένων, θα γίνει η κλήρωση της έδρας που θα γίνει ο 1ος τελικός, ο οποίος ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου στις 5 μ. μ.. Το 2ο ματς της σειράς ορίστηκε την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου στις 5 μ. μ., ενώ αν χρειαστεί και 3ο ματς, αυτό θα γίνει την Τετάρτη του ΠΑΣΧΑ 27 Απριλίου στις 5 μ. μ.. *

Ο τρόπος διεξαγωγής του Τελικού πλέιοφ Γίνονται σε κάθε περίπτωση δύο ματς το λιγότερο. Ανάλογα τα αποτελέσματά τους, μπορεί να χρειαστεί και τρίτο ματς (ακριβώς, παρακάτω, αναφέρεται το πότε και πως).

Για την επικράτηση, παίζουν ρόλο οι βαθμοί στα ματς, αλλά και τα σκορ. Καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά τα δύο ματς, θα μετρήσουν τα γκολ, χωρίς όμως να έχει ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ο ορισμός της έδρας του πρώτου αγώνα θα προκύψει μετά από κλήρωση. Ενώ το δεύτερο ματς θα γίνει στην άλλη έδρα.

Αν μετά τα δύο παιχνίδια υπάρξει και ισοβαθμία και ίδια διαφορά τερμάτων, τότε θα ακολουθήσει και τρίτος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, και σε ενδεχόμενη ισοπαλία στον αγώνα αυτόν, παράταση ή και πέναλτι.

Όλη η επικαιρότητα