ΕΠΣ Ηλείας

Α1 DUOMO MONK – Στις 4 µ.µ. ο τελικός των τελικών!

Παίζουν στο ∆ηµ. Στ. Πύργου Πανηλειακός – Ξενοφών Κρεστένων, µε φόντο τον τίτλο, που θα κατακτήσει όποιος κερδίσει!
Ακούστε το άρθρο

Η  ώρα για τον 2ο τελικό στην Α1  κατηγορία της ΕΠΣΗ,  ανάδειξης του  Πρωταθλητή Ηλείας, έφτασε!  

Μετά το 1 -1 στο Καλλίκωμο το περασμένο Σάββατο, σήμερα  στις 4 μ.μ.(λόγω του εργάσιμου της ημερας),  διεξάγεται η ρεβάνς, στο γήπεδο του Πύργου. Πρόκειται για αγώνα που αρχικά ορίστηκε να ξεκινήσει στις 5 μ. μ., όμως επειδή είναι Μ. Τετάρτη και όλα τα μαγαζιά είναι ανοικτά, μεταφέρθηκε στις 4 μ. μ.!

Αν τώρα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σπιάντζας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ» , την Τετάρτη του ΠΑΣΧΑ  27 Απριλίου! Επειδή το γήπεδο της  Σπιάντζας είναι πλαστικό…, η ΕΠΣΗ προσανατολίζεται προκειμένου μην έχουμε  τραυματισμούς  και το «χρεωθεί» αυτή ενόψει των μπαραζ ανόδου στη Γ΄ εθνική, να το ορίσει σε άλλο γήπεδο προς την πλευρά του Ηλειακού κάμπου!

Με επικρατέστερο  γήπεδο αυτό της Γαστούνης, επειδή αυτή την ώρα, στην Νότια Ηλεία δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο, που να πληροί τους ορους και τις προυποθέσεις, ενός  τέτοιου  αγώνα!

Τα  εισιτήρια  του ματς, και οι θύρες των φιλάθλων!

Πέρα  από την αλλαγή ώρα έναρξης του τελικού από 5 μ. μ. στις  4μ.μ. , όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣ Ηλείας, ο Πανηλειακός προχώρησε σε αλλαγές αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων στο Στάδιο Πύργου. Οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ξενοφών θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 7 και οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού (Red Boys) στις Θύρες 9, 10. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα δουν τον τελικό από τις Θύρες 3,4,5.

Όλη η επικαιρότητα