ΕΠΣ Ηλείας

Α’1 ΕΠΣ Ηλείας: Το πρόγραμμα των διεκδικητών τίτλου και εισόδου στα Πλέι Οφ ανόδου!

Επτά  αγωνιστικές απομένουν ακόμα για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Α1  κατηγορίας , και η μεγάλη “μάχη” προμηνύεται για τις θέσεις 3-4 που οδηγούν στα Πλέι Οφ.

Και για την ώρα, φαίνεται ότι τέσσερις ομάδες είναι εκείνες οι οποίες διεκδικούν τις δυο θέσεις. Αντίθετα Ενιπέας και Ξενοφών , έχουν εξασφαλίσει θέση, και απλά απομένει να μάθουμε ποιος από τους δυο, θα κόψει πρώτος το «νήμα», παίρνοντας το βαθμολογικό «μπόνους», ενόψει πλει – οφ!

Ας  δούμε το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου:

ΕΝΙΠΕΑΣ: (54 βαθμοί)

Θύελλα (εκτός), Α.Ε. Πηνείας(εντός), Μακρίσια(εκτός), Λ. Αστέρας(εντός), ΑΠΟ Κουρτεσίου(εκτός), Ηλειακός Λεχ.(εντός) και Ξενοφών(εκτός).

ΞΕΝΟΦΩΝ:(47 βαθμοί)

Α.Ε. Πηνείας(εκτός), Μακρίσια(εντός), Λ. Αστέρας(εκτός), ΑΠΟ Κουρτεσίου(εντός), Ηλειακός Λεχ.(εκτός), Σαβάλια(εκτός) και Ενιπέας(εντός).

Σε ότι αφορά  την είσοδο στα πλει – οφ ανόδου:

Το επικείμενο ματς ανάμεσα στη Ζαχάρω και τον Αλφειό, αλλά και εκείνο της 28ης αγωνιστικής (τρίτης από το τέλος), ανάμεσα σε Αλφειό και Σαβάλια, είναι παιχνίδια “κλειδιά” για ολες αυτές τις ομάδες , σε μια “κούρσα” η οποία αναμένεται να κριθεί στο “νήμα”.

ΣΑΒΑΛΙΑ: (43 βαθμοί)

 

Κένταυρος Μαγούλας(εκτός), ΑΠΟ Κουρτεσίου(εντός), Προοδευτική Μανωλάδας(εκτός), Ηλειακός Λεχαινών(εντός), Αλφειός(εκτός), Ξενοφών(εντός) και Ολυμπιάδα Γουμέρου(εκτός).

ΖΑΧΑΡΩ: (42 βαθμοί)

 

Αλφειός(εντός), Ολυμπιάδα Γουμέρου(εκτός), Θύελλα Π.(εντός), Α.Ε. Πηνείας(εκτός), Α.Ο. Μακρίσια(εκτός), Λ. Αστέρας(εντός), και ΑΠΟ Κουρτεσίου(εκτός).

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: (41 βαθμοί)

 

Ολυμπιάδα Γουμέρου(εντός), Θύελλα Π.(εκτός), Α.Ε. Πηνείας(εκτός), Α.Ο. Μακρίσια(εντός), Λ. Αστέρας(εκτός), ΑΠΟ Κουρτεσίου(εντός) και Ηλειακός Λεχαινών(εκτός).

 

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ: (40 βαθμοί)

 

Ολυμπιακός Ζαχάρως(εκτός), Αίας Γαστούνης(εντός), Κένταυρος Μαγούλας(εκτός), Προοδευτική Μ.(εντός), Ολυμπιακός Σαβαλίων(εντός), Ολυμπιάδα Γουμέρου(εκτός) και Θύελλα Π.(εντός).

 

Όλη η επικαιρότητα