Μπάσκετ

Α1 ΕΣΚΑΗ: Οι 10 μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά

Ακούστε το άρθρο

Η επερχόμενη Α1 ΕΣΚΑ-Η προμηνύεται άκρως αμφίρροπη και το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι κινείται έντονα, με πολλούς νέους παίκτες να κοσμούν από τη νέα σεζόν τα παρκέ του εν λόγω πρωταθλήματος.

Η «Πατρίς σπορ» με την βοήθεια του topikonews.gr τις 12 μεταγραφικές κινήσεις των «μονομάχων» του ερχόμενου πρωταθλήματος, που μπορούν με την ποιότητα και την εμπειρία τους να κάνουν την διαφορά.

  1. Διονύσης Πολυδωρόπουλος (Ολυμπιάδα):Έκανε πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα της Απολλωνιάδας και ήταν από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Πολύ καλή κίνηση για τους «πορτοκαλί» του Γιάννη Δίπλαρου.
  1. Βασίλης Σαμαράς (ΑΣΣ Αμαλιάδας):Πρώτος σκόρερ με την Ολυμπιάδα Πατρών, από τα πιο έμπειρα παιδιά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, έχει περάσει από πολλές ομάδες με «γεμάτη» παρουσία. Δεδομένα θα δώσει σημαντικές λύσεις στο «4» για το σύνολο του Βασίλη Νιπεργιάλη.
  1. Παναγιώτης Τσεκλένης (Ήφαιστος/Αχιλλέας): Από την Β΄Εθνική και τον Γλαύκο θα συνεχίσει στην ομάδα του Αιγίου, που ποντάρει πολλά πάνω του. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών και αυτό το στοιχείο παίζει εξέχοντα ρόλο.
  1. Γρηγόρης Παπαγεωργίου (Κεραυνός Αιγίου):Πολύ καλή μεταγραφική κίνηση για την ρακέτα του Κεραυνού. Μπορεί να είναι μικρός ηλικιακά, αλλά έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να προσφέρει πολλά με το παιχνίδι του σε άμυνα και επίθεση.

 

Κώστας-Μάριος Ζαφειρόπουλος (Κεραυνός Αιγίου): Ξανά συμπαίκτες με τον Παπαγεωργίου, αφού πέρυσι ήταν από τα «βαρόμετρα» της ομάδας του Λέοντα Μεσολογγίου. Καλός οργανωτής και με μπόλικη ενέργεια στην άμυνα, από τις καλές μεταγραφές του Κεραυνού και συνολικά της Α1.

  1. Φώτης Αγγελόπουλος (Αίολος Αγυιάς):Παραλίγο να συμφωνήσουν πέρυσι (κατέληξε στον Γλαύκο), ωστόσο το deal πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι και ο Αίολος προσέθεσε στην ρακέτα του έναν αθλητή με Α κεφαλαίο. Αναμένεται να αποτελέσει το «βαρόμετρο» του συλλόγου, που θα παλέψει για άνοδο.
  1. Γιάννης Σίννης (Αίολος Αγυιάς):Ακόμα μία σπουδαία κίνηση για τους «μπλε», αν αναλογιστούμε ότι πριν από 2 σεζόν ο Σίννης αγωνιζόταν στην Α2 με τον Αρκαδικό. Πλέον αναζητά το restart στην καριέρα του και δεδομένα μπορεί να κάνει την διαφορά.
  1. Σωκράτης Μαναβόπουλος (Α.Σ.Σ Αμαλιάδας):Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Μαναβόπουλο, που θα αποτελέσει το φόβητρο στο «5» για την ομάδα του ΑΣΣΑ, που έχει βλέψεις τίτλου και ανόδου. Σπουδαία μεταγραφή που άνετα αλλάζει επίπεδο τους Ηλείους.

 

  1. Σταύρος Κάλλης (Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας):Ακόμα ένας πολύπειρος αθλητής, που επί σειρά ετών αγωνιζόταν σε Εθνικές κατηγορίες. Τελευταίος σταθμός του η Αχαγιά ΄82 και πλέον θα φοράει τα χρώματα του ΑΣΣΑ. Δεινός σκόρερ και θα είναι «όπλο» στην περιφερειακή γραμμή της νέας ομάδας του.

1 Βασίλης Γιαννικόπουλος (Αίολος Αγυιάς): Ίσως η καλύτερη κίνηση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Α1. Παίκτης με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και έρχεται από τον Γλαύκο, για να κάνει την διαφορά στις τάξεις του Αίολου Αγυιάς. Πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Α1.

 

Όλη η επικαιρότητα