Μπάσκετ

Α’1 ΕΣΚΑΗ: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής

Η Ε.Α. Πατρών πήρε και το δεύτερο ντέρμπι με τον Αναστάση Παλλαδινό να είναι για δεύτερο κρίσιμο παιχνίδι ο αθλητής που έβαλε τις κρίσιμες βολές, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του με τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ο οποίος γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από 32 αγώνες. Άξιο αναφοράς η πρωτοβουλία των γηπεδούχων να ορίσουν δύο ευρώ είσοδο με τις εισπράξεις του αγώνα θα δοθούν για τον Παναγιώτη/Ραφαήλ. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας πήρε το Αιγιώτικο ντέρμπι με τυπικά γηπεδούχο τον Κεραυνό, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και buzzer beater του Παναγιώτη Τσεκλένη.  Η Ολυμπιάδα ήταν κακή και άνευρη για τρία δεκάλεπτα, αλλά με Χρήστο Τουλάτο και Μανόλη Γιαλελή μπροστάρηδες έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε παλικαρίσια νίκη με Έσπερο Α.Ο.Π.Α.. Η Γαλήνη διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, αφήνοντας τον Παναχαϊκό δίχως νίκη, ενώ Αίολος Αγυιάς και Απολλωνιάδα νίκησαν άνετα σε Αρχαία Ολυμπία με Ολυμπιονίκη και Τόφαλος με Αίαντα Α.Σ.Α.Α. Την Κυριακή ο Προμηθέας 2014 κέρδισε εύκολα την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου.

Πρώτος σκόρερ ο Μαναβόπουλος του ΑΣΣΑ

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας πέρασε στην κορυφή των σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ-Η, με τον Παναγιώτη Διαμαντόποπουλο της Ε.Α. Πατρών και τον Λουκά Αδαμόπουλο της Γαλήνης να τον ακολουθούν. Δείτε τους 10 πρώτους σκόρερ μετά από τρεις αγωνιστικές:

1 Μαναβόπουλος Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας 67

2 Διαμαντόπουλος Ε.Α. Πατρών 64

3 Αδαμόπουλος Α.Ο. Γαλήνη 62

4 Πολυδωρόπουλος Ολυμπιάδα 60

5 Βαγγέλης Αίαντας Α.Σ.Α.Α. 56

6 Γιαννικόπουλος Αίολος Αγυιάς 48

7 Τσιακμάς Απολλωνιάδα 48

8 Παπαγεωργίου Κεραυνός Αιγίου 46

9 Τσεκλένης Ήφαιστος/Αχιλλέας 45

10 Ντούλες Κεραυνός Αιγίου 45

Στην κορυφή των μπομπέρ Τσιακμάς & Ντούλες

Στον πίνακα των μπομπέρ μοιράζονται την πρώτη θέση ο Νίκος Τσιακμάς της Απολλωνιάδας με τον Γιάννη Ντούλε του Κεραυνού Αιγίου. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη μετά από τρεις αγωνιστικές.

1 Τσιακμάς Απολλωνιάδα 10

2 Ντούλες Κεραυνός Αιγίου 10

3 Διαμαντόπουλος Ε.Α. Πατρών 8

4 Κοτσέτας Α.Γ.Ε. Ζακύνθου 7

5 Πολυδωρόπουλος Ολυμπιάδα 7

6 Κολιός Προμηθέας 2014 6

7 Μαντζούκας Προμηθέας 2014 6

8 Πίκιος Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας 6

Όλη η επικαιρότητα