ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Ηλείας Duomo-Monk: Κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή «χειμώνα»

Σήμερα, και με ώρα έναρξης 3:15 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημ. Στ. Πύργου, το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου.
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, και με ώρα έναρξης 3:15 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημ. Στ. Πύργου, το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ηλείας, μεταξύ του Πανηλειακού και του Ξενοφώντα Κρεστένων, που αφορά την 4η αγωνιστική.

Με τον Πανηλειακό να θέλει τη νίκη για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής «χειμώνα» στον όμιλό του, ενώ η ομάδα της Κρέστενας, να βολεύεται και με ισοπαλία. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (είχαν αναμετρηθεί και στο κύπελλο με νικητή τον Πανηλειακό), που είναι άλλωστε και τα φαβορί του 1ου ομίλου για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: «Νίκη και μόνο νίκη, για να κόψει πρώτος το νήμα!»

Πανέτοιμος δηλώνει ο Πανηλειακός, ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Ξενοφώντα! Στην ομάδα έχει επέλθει η ηρεμία μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τον Πέλοπα Πύργου, και άπαντες σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα. Ένα ματς όπου η νίκη θεωρείται μονόδρομος για το συγκρότημα του Αν. Τρυφωνόπουλου καθώς θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ίσως… έχει απουσίες. Καθώς απουσιάζει από τις προπονήσεις λόγω οικογενειακού προβλήματος ο «βράχος» της άμυνας Πάνος Κωτσάκης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο Καμαρά, ο οποίος λόγω των ημερών, έχει μεταβεί στην πατρίδα του.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ «’’Βολεύονται’’ και με ισοπαλία οι ‘’ερυθρόλευκοι’’!»

Με αρκετή δόση αισιοδοξίας, και τον «αέρα» της κορυφής, η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο Ξενοφών Κρεστένων θα αγωνιστεί σήμερα στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό. Ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Κρέστενας, βολεύονται και με την ισοπαλία, ώστε να είναι αυτοί πρωταθλητές «χειμώνα» στον όμιλο. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών και ο έμπειρος Αναμουρλίδης, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Να θυμηθούμε και την έως τώρα βαθμολογία στον όμιλο.

Όλη η επικαιρότητα