ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Ηλείας DEDALOS SECURITY : Οι αποχωρήσεις των τεχνικών έως τώρα

Τις έξι έφτασαν πλέον οι ομάδες της Α1 Ηλείας από τις συνολικά 15 που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα, που συνεχίζουν με άλλον τεχνικό από εκείνον που ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, δηλ.  τον Αύγουστο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας! Καθώς έχουν προηγηθεί αλλαγές κι αποχωρήσεις,  αρχικά στον Αίαντα Γαστούνης , Θύελλα Πύργου, και Προοδευτική Μανωλάδας. Σε αυτές λοιπόν  τις ομάδες προστέθηκαν ακόμα ο Αλφειός  Επιταλίου,  με την αποχώρηση του Κ. Μπακάλη, και η Α.Ε. Πηνείας με την αποχώρηση του Χρ. Μπίρμπα! Και μόλις χθες και ο Ηλειακός Λεχαινών,  με την αποχώρηση του Γαστουναίου τεχνικού, Θοδωρή Λούρμπα1 Άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος, και ενώ  ήδη βρισκόμαστε έν αναμονή της έναρξης την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, του β΄ γύρου!

           Αναλυτικά  οι αποχωρήσεις έως  τώρα:

 

ΑΙΑΣ  ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Ξεκίνησε  με Στ. Παυλίδη, και συνεχίζει με  τον  Δημήτρη Διαμαντόπουλο!

 

ΘΥΕΛΛΑ  ΠΥΡΓΟΥ: Ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Ρήγα, συνέχισε προσωρινά με  το δίδυμο  Χρ. Προκόπη και Γιώργου Δεσσύλα, για να αναλάβει κατόπιν  ο Γιαν. Γκότσης ! 

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Ξεκίνησε με τον Μάκη Πολίτη, συνέχισε  με τον Αχαιό Χρηστίδη, και κατόπιν με τον επίσης Αχαιό, Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλο!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ  ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ: Ξεκίνησε  με τον Κώστα Μπακάλη,   προσωρινά χρέη τεχνικού  έκανε ο συνεργάτης του Γιαν. Γκότσης, και πλέον συνεχίζει με τον Αμαλιαδίτη Λυς. Τζαβάρα!

 

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ : Ξεκίνησε  με τον Χρ. Μπίρμπα και προσωρινά χρέη τεχνικού κάνει ο παίκτης της ομάδας, Κ. Ρούνης!

 

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ: Ξεκίνησε με τον Γαστουναίο τεχνικό και παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Θόδωρο Λούρμπα, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού!

 

        Οι  ακλόνητοι…  έως τώρα προπονητές:

 

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ: Νίκος Γκρίλλας

 

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Ντέγιαν  Μιλοσέσκι

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ: Νίκος Μαρσέλης – Ερνέστο Λυμπέρης

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ: Σταύρος Μεντής

 

ΔΟΞΑ  Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Αλέξης Γαλάνης

 

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ:  Άρης  Ρουμελιώτης

 

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ: Γιάννης  Καραλάγας

 

Λ. ΑΣΤΕΡΑΣ  ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ: Χρήστος  Αγγελόπουλος

 

Όλη η επικαιρότητα