Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Ματς «φωτιά» σε Κρέστενα, Μανωλάδα και Ενωσιακό!

Τρία παιχνίδια «φωτιά», περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο αρχίζει η 18η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία! Τρία ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία για όλες τις ομάδες, και την υλοποίηση των στόχων τους! Καθώς: Κρέστενα, Σαβάλια, Νίκη Τραγανού και Δόξα Ν. Μανωλάδας, παλεύουν για την συμμετοχή τους στα πλει οφ ανόδου, ενώ Προοδευτική Μανωλάδας και Πέλοπας Πύργου, για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ. μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ξενοφών Κρεστένων – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Η παραμονή στην τετράδα και εν προκειμένω στην τρίτη θέση είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ιδίως μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο! Έτσι σήμερα που θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, θέλει μόνο νίκη. Όμως η ομάδα των Σαβαλίων , που τελευταία παρουσιάζεται ανεβασμένη, ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την κάνει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την τετράδα των πλει – οφ ανόδου.

Προοδευτική – Νίκη Τραγανού: Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί με τον Αλ. Γαλάνη στον πάγκο της η Νίκη Τραγανού που σήμερα στην Π. Μανωλάδα κόντρα στην Προοδευτική, θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να μείνει στην τετράδα. Όμως οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς απευθείας παραμονής, πράγμα που τους αναγκάζει, να ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς σε κάθε γήπεδο, κι ας ξέρουν πως σήμερα η αποστολή του είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Πέλοπας Πύργου – Δόξα Ν. Μανωλάδας: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ο Πέλοπας Πύργου, όμως γνωρίζει ότι έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην 2η της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Δόξα Ν. Μανωλάδας, η οποία μάλιστα έρχεται με τον «αέρα» της μεγάλης πρόκρισης στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη επί του Ξενοφώντα Κρεστένων! Πολύ δύσκολο ματς, το οποίο χρειάζεται προσοχή, καθώς η Δόξα εχει να αντιμετωπίσει… το «πλαστικό» γήπεδο καθως και την κούραση από το ματς κυπέλλου με τον Ξενοφώντα Κρεστένων!

Η βαθμολογία (Σε 17 αγώνες)

Αίας Γαστούνης 54-9 43
Δόξα Ν.Μ. 43-13 39
Ξενοφών 35-17 34
Νίκη Τρ. 28-11 33
—————————–
Αστέρας Αμ. 27-19 30
Ολυμπιακός Σαβ. 32-23 29
Αλφειός 22-13 29
Πέλοπας 13-19 19
Ηλειακός Β. 21-28 19
Προοδευτική 17-23 19
—————————–
Ολυμπιάδα 19-37 13
Κουρτέσι 15-37 10
—————————–
Πελόπιο 23-51 8
Ν. Κόροιβος 14-63 7

Οι μέχρι στιγμής σκόρερ:

19 γκολ: Καράμπελας(Αίας Γαστούνης)
13 γκολ: Γ. Σταθάτος(Αίας Γαστούνης)
11 γκολ: Γεωργιόπουλος (Νίκη Τραγανού)
10 γκολ: Έλιοτ (Αστέρας Αμαλιάδας), Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων), Μπατζακόπουλος(Αίας Γαστούνης)
8 γκολ: Κουλούρης (Δόξα Ν. Μαν.), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σαβαλίων)
7 γκολ: Π. Στροφύλλας(Πέλοπας Πελοπίου), Θ. Αντωνόπουλος, (Ολυμπιακός Σαβαλίων), Ραυτόπουλος (Ηλειακός Βαρθολομιού), Δ. Γαλανόπουλος(Ν. Κόροιβος Κατσαρού)