ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία Dedalos Security: Ματς «φωτιά» σε Σαβάλια, Μανωλάδα, Τραγανό και Κουρτέσι!

Τέσσερα παιχνίδια «φωτιά», περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο αρχίζει η 21 η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία! Τέσσερα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία για όλες τις ομάδες, και την υλοποίηση των στόχων τους! Καθώς: Σαβάλια, Αστέρας , Νίκη Τραγανού, Αλφειός και Κρέστενα , παλεύουν για την συμμετοχή τους στα πλει οφ ανόδου, ενώ Προοδευτική Μανωλάδας , Πέλοπας Πύργου, και ΑΠΟ Κουρτεσίου, για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ. μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Σαβαλίων- Αστέρας Αμαλιάδας: Η είσοδος στην τετράδα και εν προκειμένω στα πλει – οφ ανόδου, είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, που σήμερα κόντρα στον ιστορικό Αστέρα Αμαλιάδας, θέλει μόνο νίκη. Όμως και η ομάδα της Αμαλιάδας , ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την κάνει να πλησιάσει την τετράδα των πλει – οφ ανόδου, και να ελπίζει σε συμμετοχή! Οι δυο ομάδες άλλωστε ισοβαθμούν στους 33 βαθμούς, και όποιος χάσει «χάνεται», ενώ και η ισοπαλία, ευνοεί… τους άλλους διεκδικητές .

Προοδευτική – Πέλοπας Πύργου: Από τις πλέον σταθερές ομάδες της Α1 θεωρούνται τόσο η Προοδευτική Μανωλάδας, όσο και ο Πέλοπας Πύργου! Άλλωστε η βαθμολογία τους το δείχνει! Όμως οι γηπεδούχοι θέλουν σήμερα να «καθαρίσουν» την απευθείας παραμονής, πράγμα που τους αναγκάζει, να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Όμως το ματς θέλει προσοχή, καθώς ο Πέλοπας εκτός έδρας είναι καλύτερος από το γήπεδό του, και ικανός τουλάχιστον να μην χάσει!

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Ξενοφών Κρεστένων: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα στην έδρα του ο ΑΠΟ Κουρτεσίου, όμως γνωρίζει ότι έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην 3ο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ξενοφώντα Κρεστένων! Πολύ δύσκολο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Παπουτσή , έχοντας την παράδοση με το μέρος τους κόντρα στον Ξενοφώντα μέσα στο Κουρτέσι, «καίγονται» για νίκη απευθείας παραμονής, ενώ ο Ξενοφών Κρεστένων, θέλει να διατηρηθεί στη θέση του!

Νίκη Τραγανού – Αλφειός Επιταλίου: Μόλις 48 ώρες έχουν περάσει από την ωρα που ο Αλφειός Επιταλίου, «πέταξε» εκτός του κυπέλλου της ΕΠΣΗ τους σημερινούς γηπεδούχους του Αλ. Γαλάνη, και όπως καταλαβαίνει κανείς, οι Τραγαναίοι, θέλουν ρεβάνς! Επιπλέον θέλουν τη νικη, ώστε να διατηρηθούν στην 4η θεση, αυξάνοντας τη διαφορά που τους χωρίζει από τον Αλφειό(37 – 35), και γιατί όχι, σε τυχόν «στραβοπάτημα» της Κρέστενας στο Κουρτέσι, να βρεθούν αυτοί στην 3η θέση! Άρα και σήμερα εδώ, προβλέπεται πολύ μεγάλη ματς, με τους γηπεδούχους λόγω έδρας, να έχουν το προβάδισμα!

Βαθμολογία (σε 20 αγώνες)

1. Αίας Γαστ. 52 62-10
2. Δόξα Ν.Μαν. 48 50-15
3. Ξενοφών Κρ. 38 40-23
4. Νίκη Τραγ. 37 32-14
———————————–
5. Αλφειός Επιτ. 35 27-18
6. Ολυμπ. Σαβαλίων 33 39-27
7. Αστέρας Αμαλ. 33 29-22
8. Προοδευτική 26 25-27
9. Πέλοπας Πύργ. 23 15-21
10. Ηλειακός Βαρθ. 20 22-32
———————————–
11. Κουρτέσι 17 24-41
12. Ολυμπιάδα Γουμ. 13 20-44
———————————–
13. Πελ. Πελοπίου 9 25-58
14. Κόροιβος Κατσ. 7 19-77

Οι μέχρι στιγμής σκόρερ:

20 γκολ: Καράμπελας(Αίας Γαστούνης)
16 γκολ: Γ. Σταθάτος(Αίας Γαστούνης)
11 γκολ: Γεωργιόπουλος (Νίκη Τραγανού), Μπατζακόπουλος(Αίας Γαστούνης)
10 γκολ: Έλιοτ (Αστέρας Αμαλιάδας), Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σαβαλίων)
9 γκολ: Θ. Αντωνόπουλος, (Ολυμπιακός Σαβαλίων), Κουλούρης (Δόξα Ν. Μαν.)
8 γκολ: Βατσής(Νίκη Τραγανού), Δ. Γαλανόπουλος(Ν. Κόροιβος Κατσαρού), Νικολετάκης(Προοδευτική Μανωλάδας), Παντελής(Προοδευτική Μανωλάδας)
7 γκολ: Π. Στροφύλλας, Ηλ. Κακόγιαννος (Πέλοπας Πελοπίου), Ραυτόπουλος (Ηλειακός Βαρθολομιού), Παπαδάτος (Δόξα Ν. Μαν.)
6 γκολ: Μπουρλάκης(Δόξα Ν. Μαν.), Μιλοσέσκι (Ξενοφών Κρεστένων), Μάζης(Αλφειός Επιταλίου), Κωστόπουλος Αν. (ΑΠΟ Κουρτεσίου)
5 γκολ: Γεωργόπουλος (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Τσουκαλάς Δ. (Ηλειακός Βαρθολομιού), Μούτσος(Ξενοφών Κρεστένων) , Αν. Κόσκορης(ΑΠΟ Κουρτεσίου), Ρούνης (Ολυμπιακός Σαβαλίων), Θ. Γεωργίου(Πέλοπας Π.), Αγριδιώτης, Καλαντζής (Αλφειός Επιταλίου)

Όλη η επικαιρότητα