ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Ματς για γερά νεύρα στο Επιτάλιο!

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία, με το σημαντικότερο παιχνίδι να διεξάγεται στο Επιτάλιο, εκεί όπου ο Αλφειός θα υποδεχθεί τη Δόξα Ν. Μανολάδας. Από κει και πέρα, στα Καβάσιλα θα παίξουν ο Ατρόμητος με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, στα Λεχαινά, ο Ηλειακός με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και στο Χάβαρι, ο τοπικός ΑΟΧ με τη Θύελλα.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Αλφειός Επιταλίου – Δόξα Ν. Μανολάδας: Δυο από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος διασταυρώνουν ξίφη τους σήμερα στο Επιτάλιο, με τον μεν Αλφειό μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην Πηνεία να θέλει το πρώτο τρίποντο στην έδρα του και τη δε Δόξα που προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στο Λαντζόι να ψάχνει τη πρώτη της φετινή νίκη. Διαιτητής ο Σταθόπουλος με βοηθούς τους Σφυρή και Δουλαβέρη.

Ατρόμητος Καβασίλων – Ολυμπιακός Ζαχάρως: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον Ατρόμητο που μετά το Χάβαρι θέλει να υποτάξει και τη Ζαχάρω προκειμένου να κάνει το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός απ’ την άλλη προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη Προοδευτική και θα ταξιδέψει στα Καβάσιλα στοχεύοντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Κεφαλούρο και Ηλιόπουλο.

Ηλειακός Λεχαινών – Ολυμπιακός Σαβαλίων: «Λαβωμένος» από τις κόκκινες θα παραταχθεί σήμερα κόντρα στα Σαβάλια ο Ηλειακός που έστω και έτσι όμως θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τους πρώτους του φετινούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός αντίθετα, μετά τη νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο πάει στα Λεχαινά με ανεβασμένη ψυχολογία και στοχεύει εκ νέου στο τρίποντο. Διευθύνει ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Φτερνιάτη και Τσάκαλη.

Χάβαρι – Θύελλα Πύργου: Τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει σήμερα το Χάβαρι που με τη δύναμη που του δίνει η έδρα του θα υποδεχθεί τη Θύελλα η οποία προέρχεται από το σημαντικό τρίποντο κόντρα στα Λεχαινά και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Διαιτητής ο Βουρλιώτης με βοηθούς τους Ξυδού και Ρηγόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα