ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Παρελθόν από τα Μακρίσια ο Μάζης – Στον Α.Ο. Χάβαρι ο Χρ. Χατζηγιάννης!

Ακούστε το άρθρο

«Φτωχή» ήταν και η χθεσινή 17η μέρα της  «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκινήσει επίσημα από την αρχή Ιανουαρίου, και με διάρκεια ολόκληρο το μήνα, μέχρι  δηλ.  και τις 31 Ιανουαρίου. Έτσι χθες ο μόνος που μετακινήθηκε ήταν Αμαλιαδίτης Χρήστος Χατχηγιάννης, που από τον Ατρόμητο Καβασίλων, μεταπήδησε στον Α.Ο. Χάβαρι! Αντίθετα παρελθόν από τον Α.Ο. Μακρισίων αποτελεί από χθες ο ικανός επιθετικός Θάνος Μάζης, που «έλυσε» τη συνεργασία του με την ομάδα του Φ. Μοσχογιάννη!

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε τις έως τώρα κινήσεις των ομάδων της Α1 :

ΑΟ Μακρισίων:

Εως τωρα εχει αποκτήσει τον 32χρονο επιθετικό Δημήτρη Μπάρκα που ξεκίνησε τη σεζόν στον Αλφειό, και τον 20χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Γκουβέρο που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Πανηλειακό.

Ενώ αποχώρησε ο Θαν. Μάζης, και ίσως… φύγει και ο Φ. Ηλιόπουλος!

Ολυμπιακός Σαβαλίων:

Πήρε έως τώρα τον 22χρονο επιθετικό Σωτήρη Σταυρούλια, ο οποίος αποχώρησε από το Χάβαρι , και τον 31χρονο μέσο – επιθετικό Μάριο Καλουτά, ο οποίος αποχώρησε από τον Ατρόμητο Καβασίλων .

Έφυγε ο Σάκης Τσουκαλάς (για επαγγελματικούς λόγους, και συνεχίζει στον Ηλειακό Βαρθολομιού).

Προοδευτική Μανωλάδας:

Απόκτησε τον 31χρονο μέσο- επιθετικό Γιώργο Μητρόπουλο, προερχόμενο από τον Πανμοβριακό Ριόλου Αχαίας.

Ενιπέας Λαντζοΐου:

Οι «πράσινοι» έως τώρα  έχουν πάρει τον 27χρονο επιθετικό Παναγιώτη Ραυτόπουλο (που αποχώρησε από τον Ατρόμητο Καβασίλων στον οποίο είχε πάει το καλοκαίρι προερχόμενος από το Χάβαρι)

Ενώ έφυγε ο 32χρονος μέσο αμυντικός Νίκος Δαβουρλής που πλέον συνεχίζει στον Πανηλειακό.

Δόξα Ν.Μανωλάδας:

Έχει πάρει τον 19χρονο αμυντικό μέσο Χαράλαμπο Κριμπά, που προέρχεται για το πρώτο μισό της φετινής περιόδου από την Αχαϊκή, και τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Χρυσανθόπουλο που ξεκίνησε τη σεζόν στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου Αχαΐας (έχει παλιότερα παίξει μεταξύ άλλων και σε Καλαμάτα, Αιγάλεω, Παναιγιάλειο.

Έφυγε ο Θαν. Ασημακόπουλος που συνεχίζει στον Πανηλειακό1

Θύελλα Πύργου:

Έως τώρα έχει αποκτήσει το νεαρό 16χρονο τερματοφύλακα Αναστάσιο Σακελλαρίου που στην αρχή της περιόδου και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αλφειό ως δανεικός από τον Πανηλειακό, ενώ ακόμα εντάχθηκε στην ομάδα ο 16χρονος ακραίος αμυντικός Αγαθοκλής Γρηγορόπουλος από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού (είναι παίκτης και της Μικτής Νέων Ηλείας).

Ενώ αποτελούν παρελθόν , ο Γάλλος επιθετικός Ντάνιελ Έλιοτ που είχε έρθει στην ομάδα στην αρχή της περιόδου, αγωνιζόμενος πέρυσι στον Ολυμπ. Λαμπετίου (ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ολυμπ. Ζαχάρως), κι ο αμυντικός μέσος Γιώργος Καλαντζής (είχε έρθει από από τον Πανηλειακό που ήταν και πέρυσι, ενώ νωρίτερα ήταν ξανά στη Θύελλα).

Αλφειός Επιταλίου:

Αποκτήθηκε ηδη ο 21χρονος επιθετικός Νεκτάριος Ζούλης που επέστρεψε μετά από παραμονή στη Ρόδο, όπου αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρδου (Β’ Κατηγορίας Δωδ/νήσων).

Ενώ έφυγαν οι Μπάρκας και Σακελλαρίου.

Ολυμπιακός Ζαχάρως:

Αποκτήθηκαν έως τώρα ο 24χρονος επιθετικός Ντάνιελ Έλιοτ (προερχόμενος από τη Θύελλα Πύργου) και ο 25χρονος μέσο επιθετικός Τάσος Αλεξανδρόπουλος (που το τελευταίο περίπου δίμηνο ήταν στον Ξενοφώντα).

Ενώ έφυγαν ο 29χρονος επιθετικός Κώστας Μαντάς, ο 35χρονος μέσος Αντώνης Μπαρτζάκος, και ο 23χρονος μέσο επιθετικός Νεκτάριος Σταμόπουλος (συνεχίζει στον Πέλοπα Πελοπίου).

Νίκη Τραγανού:

Έχει έως τώρα αποκτήσει τον 21χρονο μέσο επιθετικό Γιώργο Παπαχριστόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από τον Ηλειακό Λεχαινών και επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Τραγανού.

Υπό αποχώρηση είναι ο 31χρονος αμυντικός Άγγελος Μπαρδούσης, εφόσον για επαγγελματικούς λόγους μετακομίσει στην Αθήνα.

Ηλειακός Λεχαινών:

Έχουν αποκτηθεί έως τώρα, ο έμπειρος 38χρονος επιθετικός Χρήστος Μουσερής, που αποχώρησε από τον Ατρόμητο Καβασίλων στον οποίο είχε πάει το καλοκαίρι προερχόμενος από τον Ηλειακό Λεχαινών, κι ο 29χρονος μέσο επιθετικός Διονύσης Ψυχογιός προερχόμενος από τον Αχιλλέα Νεοχωρίου.

Ενώ έφυγε ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος

Ατρόμητος Καβασίλων:

Μόνο αποχωρήσεις έχουν γίνει γνωστές έως τώρα, και συγκεκριμένα έφυγαν εννιά παίκτες από την ομάδα, οι: Μουσερής (πήγε Ηλ. Λεχαινών), Π. Τσουκαλάς (πήγε Ηλ. Βαρθολομιού), Μπάχα (πήγε Ηλ. Βαρθολομιού), Ραυτόπουλος (πήγε Ενιπέα Λ.), Αθανασούλης (δανεικός από Αστέρα, επέστρεψε), Γκίνης (πήγε Αίαντα Γαστ.), Καλουτάς (Ολ. Σαβαλίων), Κωστόπουλος, Χατζηγιάννης(Α.Ο.Χάβαρι).

Ξενοφών Κρεστένων:

Μόνο τρείς αποχωρήσεις έως τώρα: Έτσι οι Σακέλης και Θεοδωρόπουλος μετακόμισαν στην ΑΕΚ Πύργου, ενώ ο Τ. Αλεξανδρόπουλος πήγε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως!

Α.Ο. Χάβαρι:

Έως τώρα έχει αποκτήσει τον Χρ. Χατζηγιάννη από τον Ατρόμητο Καβασίλων!

Ενώ ο Σωτήρης Σταυρούλιας μετακόμισε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων!

  • ΑΠΟ Κουρτεσίου και Α.Ε. Πηνείας δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα κάποια μεταγραφή! Ενώ από την Α.Ε. Πηνείας έχουν αποχωρήσει οι, Κ. Ματλής(Ηλειακός Βαρθολομιού) και Κ. Γαλάνης(Αίας Γαστούνης)!

Όλη η επικαιρότητα