ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Α1 κατηγορία – DEDALOS SECURITY

Ακούστε το άρθρο

Με τις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία. Στη Ν. Μανολάδα, η Δόξα θα υποδεχτεί την Προοδευτική στο ντέρμπι της Βουπρασίας ενώ στο Χειμαδιό, ο Ενιπέας θα προσπαθήσει να επανέλθει στα τρίποντα κόντρα στον Ατρόμητο Καβασίλων. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Δόξα Ν. Μανολάδας – Προοδευτική Μανολάδας: Η ήττα στο Τραγανό και κυρίως ο τρόπος που ήρθε στοίχισε στη Δόξα, με τους «Μαυραετούς» να θέλουν σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Προοδευτική που για μια ακόμα χρονιά είναι ανταγωνιστική. Ισόβαθμες στους 7 πόντους είναι οι δυο ομάδες, όποια κερδίσει αφήνει την άλλη πίσω της και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Δουλαβέρη και Γιαννακόπουλο.

Ενιπέας Λαντζοΐου – Ατρόμητος Καβασίλων: Πάει και δε… πάει σε αυτό το ξεκίνημα της Α1 ο Ενιπέας, ο οποίος σήμερα στο Χειμαδιό δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η ομάδα των Καβασίλων απ’ την άλλη, όντας επίσης στους 4 βαθμούς, θέλει πρωτίστως να μη χάσει και να σταθεί όρθια απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Διευθύνει ο Κυριαζής με βοηθούς τους Φτερνιάτη και Κεφαλούρο.

Όλη η επικαιρότητα