ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία Dedalos Security: Στο ρυθμό των τελικών των πλέι – οφ τίτλου Πανηλειακός & Νίκη Τραγανού

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός το Σάββατο δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά στημένη άμυνα της Νίκης Τραγανού με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν και να αγνοεί πλέον την χαρά της  νίκης για τρία σερί ματς.

Η σειρά τώρα για τους ερυθρόλευκους μεταφέρεται στο Τραγανό, εκεί όπου όπως έδειξαν και τα δυο προηγούμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο – παρά το γεγονός ότι ο Πανηλειακός νίκησε – τα πράγματα δεν προμηνύονται εύκολα για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου που η αλήθεια είναι ότι ούτε από ψυχολογικής αλλά ούτε από αγωνιστικής κατάστασης διανύει την καλύτερη περίοδο.

Παρ’ όλα αυτά, οι Κυπελλούχοι Ηλείας συνεχίζουν να κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους αφού με νίκη τελειώνουν το πρωτάθλημα, με ισοπαλία θα πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα στον Πύργο, ενώ σε περίπτωση ήττας μόνο η νίκη στο τρίτο παιχνίδι θα τους στέψει πρωταθλητές και θα τους δώσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Την κατάσταση στην ομάδα με αγωνία παρακολουθούν και οι φίλαθλοι του συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή στο γήπεδο του Τραγανού, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να δείξουν το γνωστό σε όλους πρόσωπο που φανέρωσαν κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να ναυλώσει πούλμαν για την μεταφορά των οπαδών, κάτι που πάντως θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα.

Στα αγωνιστικά, πέρα από την γνωστή απουσία του Παπαπέτρου, ο τεχνικός του συλλόγου δεν αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός από τους Γκουβέρο και Μπεγλεκτσή οι οποίοι έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς που πάντως δύσκολα θα θέσουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους, όλοι οι υπόλοιποι είναι κομπλέ.

Ευχαριστήριο και συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα

Με ανακοίνωση του ο Πανηλειακός συγχαίρει και ευχαριστεί τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου για την φετινή της πορεία:

«O A.O. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, τους προπονητές και τους γονείς των κοριτσιών για την καταπληκτική τους φετινή πορεία.

Κρατήσατε ψηλά τη σημαία του Πανηλειακού μας, δείξατε ότι αξίζετε να φοράτε τη φανέλα της ομάδας, δείξατε τι θα πει οικογένεια, αγάπη και πάθος για αυτό που κάνεις!

Σας ευχαριστούμε πολύ, ραντεβού τον Αύγουστο!»

Χωρίς το παραμικρό άγχος για το αποτέλεσμα συνεχίζει την προετοιμασία της για το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος η Νίκη Τραγανού, η οποία την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στην έδρα της τον Πανηλειακό μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Θ. Λούρμπα έχει επιδείξει εξαιρετική πορεία έως τώρα, συνεχίζει να το κάνει και στα μπαράζ, ωστόσο δεν… τρελαίνεται αφού και την άνοδο να μην πάρει, η χρονιά θα είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη για την ίδια.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως αν της δοθεί η ευκαιρία δεν θα την κυνηγήσει για αυτό μετά το θετικό αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου, στόχος στο επερχόμενο ματς είναι η νίκη που θα της δώσει την ευχέρεια των δυο αποτελεσμάτων στον τελικό των… τελικών.

Στο πλευρό της η Νίκη θα έχει για μια ακόμα φορά τη στήριξη του κόσμου της, όπως την είχε και στον Πύργο.

Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή ενώ την περασμένη Τρίτη σύσσωμη η ομάδα συγκεντρώθηκε σε κατάστημα της περιοχής όπου και πέρασαν όλοι μαζί κάποιες ευχάριστες ώρες.

Στα αγωνιστικά, Γεωργιόπουλος και Γαργαρώνης αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από τον τελευταίο αγώνα όμως δεν κινδυνεύει η συμμετοχής τους.

Όλη η επικαιρότητα