ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Tρία με φαβορί και ένα αμφίρροπο!

Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, στα τρία εκ των οποίων υπάρχει φαβορί ενώ το τέταρτο πλέον είναι αμφίρροπο. Συγκεκριμένα, στη Ν. Μανωλάδα, η δεύτερη Δόξα θα υποδεχθεί το Πελόπιο, στην Κρέστενα, ο τρίτος Ξενοφών θα φιλοξενήσει τον Πέλοπα Πύργου ενώ στο Τραγανό, η τέταρτη Νίκη θα παίξει με τον ΑΠΟ Κουρτεσίου. Στην Αμαλιάδα τέλος, ο αποδυναμωμένος Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική σε ένα ματς που πλέον οι πιθανότητες για νίκη είναι εξαιρετικά μοιρασμένες.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Πέλοπας Πελοπίου: Μετά τη νίκη στο Κατσαρού, η ηρεμία επανήλθε στη Δόξα που σήμερα στην έδρα της κόντρα στον Πέλοπα Πελοπίου θέλει ακόμα μία νίκη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την πάρει προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της δεύτερης θέσης αλλά και να μην χάσει επαφή με την κορυφή. Από την άλλη, το συγκρότημα του Κ. Δρακόπουλου παλεύει με νύχια και με δόντια να γλιτώσει έστω τον απευθείας υποβιβασμό ωστόσο σήμερα ξέρει ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια.

Ξενοφών Κρεστένων – Πέλοπας Πύργου: Η παραμονή στην τετράδα και εν προκειμένω στην τρίτη θέση είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Ξενοφώντα Κρεστένων που σήμερα θα υποδεχθεί τον Πέλοπα Πύργου έχοντας λόγω ονόματος και έδρας τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η ομάδα του Ν. Δαβουρλή στην αντίπερα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τα Σαβάλια και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα και σήμερα θα εξαντλήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Νίκη Τραγανού – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί με τον Αλ. Γαλάνη στον πάγκο η Νίκη Τραγανού που σήμερα κόντρα στο Κουρτέσι θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να μείνει στην τετράδα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο. Ο ΑΠΟΚ, με τον Μ. Παπουτσή στον πάγκο έχει βελτιωθεί ωστόσο η βαθμολογική του θέση τον αναγκάζει να ψάχνει βαθμό ή βαθμούς σε κάθε γήπεδο κι ας ξέρει πως σήμερα η αποστολή του είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Αστέρας Αμαλιάδας – Προοδευτική Μανωλάδας: Πριν από δυο εβδομάδες θα μιλούσαμε για ένα ακόμα παιχνίδι με φαβορί ωστόσο οι τελευταίες αποχωρήσεις έχουν αποδεκατίσει τον Αστέρα που στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα δώσει τόπο στα νιάτα στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή. Ο αντίπαλος των «βυσσινί» όμως, η Προοδευτική Μανωλάδας «καίγεται» για βαθμούς και θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που υπάρχει στο αντίπαλο στρατόπεδο, φεύγοντας από την Αμαλιάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει στη μάχη που δίνει για απευθείας παραμονή.

Η Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)

1. Αίας Γαστ. 42 53-8
2. Δόξα Ν.Μαν. 36 39-13
3. Ξενοφών Κρ. 31 33-16
4. Νίκη Τραγ. 30 27-11
———————————–
5. Αλφειός Επιτ. 28 21-12
6. Αστέρας Αμαλ. 27 26-19
7. Ολυμπ. Σαβαλίων 26 28-21
8. Πέλοπας Πύργ. 19 12-17
9. Προοδευτική 19 17-22
10. Ηλειακός Βαρθ. 19 19-25
———————————–
11. Ολυμπιάδα Γουμ. 13 17-33
12. Κουρτέσι 10 15-36
———————————–
13. Πελ. Πελοπίου 8 23-47
14. Κόροιβος Κατσ. 4 11-61

Όλη η επικαιρότητα