ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία Duomo-Monk: Ο Σ. Τζανέτος οδηγεί την κούρσα!

Ο επιθετικός μέσος  του Πανηλειακού, οδηγεί την άτυπη κούρσα των σκόρερ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.
Ακούστε το άρθρο

Ο  Σάκης  Τζανέτος, ο επιθετικός μέσος  του Πανηλειακού, οδηγεί την άτυπη κούρσα των σκόρερ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, όπου  βέβαια φέτος είναι χωρισμένη σε δύο ομίλους, με τον 1ο  όμιλο όπου αγωνίζεται ο Σάκης Τζανέτος να έχει περισσότερα ματς από τον 2ο.

Με τα τρία γκολ που σημείωσε σε βάρος της Ολυμπιάδας και ένα σε βάρος του Αλφειού, έχει ανέβει στην κορυφή του πίνακα σε τέσσερις αγωνιστικές, αν και ο Πανηλειακός έχει δώσει τρία παιχνίδια, αφού εκείνο με τον Ξενοφώντα αναβλήθηκε. Στην 2η θεση του 1ου ομίλου βρίσκεται με τρία παιχνίδια που έχει δώσει ο Θανάσης Μπακατσέλος του Ξενοφώντα, με το χατ-τρικ που σημείωσε την δεύτερη αγωνιστική εναντίον του Κεραυνού Βρίνας. Ενώ στην 3η θέση με δύο γκολ, βρίσκεται ο Παργινός του Αλφειού, και ο Ιταλός Τζουζέπε Ανουντσιάτα του Κεραυνού Βρίνας.

Σε ότι αφορά τώρα τον 2ο όμιλο, όπως προαναφέραμε, επειδή έχει 7 ομάδες ο όμιλος και όχι 8 όπως ο 1ος, έχει  και λιγότερα παιχνίδια. Έτσι για την ώρα,  την πρώτη θέση του πίνακα, μοιράζονται επτά ποδοσφαιριστές. Ενώ στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης, ότι η Δόξα Νέας Μανολάδας, δεν έχει ακόμα κατορθώσει να σκοράρει. Για την ακρίβεια, έχει σημειώσει ένα γκολ, το οποίο όμως είναι αυτογκόλ και το έχει σημειώσει στην πρεμιέρα ο Χαράλαμπος Κολοτούρος της Νίκης Τραγανού, στο ντέρμπι της πρεμιέρας στο Τραγανό.  Ενώ ο πρωτοπόρος Αστέρας, έχει σημειώσει έξι γκολ, με έξι διαφορετικούς σκόρερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΕΧΟΥΜΕ:

1ος  ΟΜΙΛΟΣ

4 ΓΚΟΛ. Σάκης Τζανέτος (Πανηλειακός)

3 ΓΚΟΛ: Θανάσης Μπακατσέλος (Ξενοφών)

2 ΓΚΟΛ: Αντώνης Παργινός (Αλφειός Επιταλίου), Τζουζέπε Ανουντσιάτα

(Κεραυνού Βρίνας)

1 ΓΚΟΛ: Μπαχούρος (Θύελλα Π.), Δούφας, Κιάμος, Μουπφούκι, Γκολφίνος (Κεραυνού Βρίνας), Δάνισκας (Πέλοψ Πελοπίου), Τσαντίλης, Τζουβάνι, Καλομοίρης (Αλφειός Επιταλίου), Μπάλλας, Τσαγκάρης, Κακόγιαννος, Ντ. Έλιοτ (Πανηλειακός), Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Κορομηλάς (Πέλοψ Πύργου), Γ. Καλαντζής, Καββαθάς (Ξενοφών Κρεστένων), Θαν. Καλαντζής, Λ. Κωνσταντόπουλος (Ολυμπιάδα Γουμέρου).

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Χριστακόπουλος (Πέλοπας Πύργου) στο ματς  με τον Αλφειός στο Επιτάλιο.

2ος  ΟΜΙΛΟΣ

2  ΓΚΟΛ:  Μηλαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος (Ολυμπιακός Σ.), Ράλλης, Μπουρούκης Ζωγόπουλος (Ηλειακός Βαρθολομιού) , Κωστόπουλος (Δάφνη), Γ. Γεωργιόπουλος (Νίκη Τραγανού).

1 ΓΚΟΛ: Ρονάλντο Σίμα, Κωστόπουλος, Π. Τσουκαλάς, Κουλούρης, Μονόλιθος (Ηλειακός Βαρθολομιού), Τασ. Βαλογιάννης, Βασιλόπουλος (Προοδευτική), Ραφαήλ Μπατζαλής (Ολυμπιακός Σαβαλίων), Φριντήλας, Βασιλείου (Δάφνη Ανδραβίδας), Βασιλικόπουλος, Μπατζακόπουλος, Σταυρούλιας, Κυριαζής, Χριστόπουλος, Μπάρκας (Αστέρας Αμαλιάδας), Νικολόπουλος, Μαργαρώνης  (Νίκη Τραγανού).

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Χ. Κολοτούρος (Νίκης Τραγανού) στο ματς της ομαδας του με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας.

Όλη η επικαιρότητα