ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία Duomo-Monk: Πυργιώτικο ντέρμπι στο Ενωσιακό!

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, ενώ δυο παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία.
Ακούστε το άρθρο

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία με το σημαντικότερο ματς να είναι αυτό του Ενωσιακού όπου Θύελλα Καταραχίου και Πέλοπας Πύργου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την πρώτη νίκη της χρονίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από την βαριά ήττα στην Βρίνα και θέλουν να βγάλουν αντίδραση ενώ οι μελανόλευκοι μετά την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ξενοφώντα Κρεστένων θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από την ουρά.

Στο δεύτερο ματς του 1ου ομίλου που θα γίνει σήμερα, ο Κεραυνός Βρίνας στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του, θα υποδεχτεί τον Πέλοπα Πελοπίου. Η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της προκειμένου να διατηρήσει το μαξιλαράκι ασφαλείας από τους συνδιεκδικητές της παραμονής, την ίδια ώρα που το συγκρότημα του Κώστα Σακέλλη ψάχνει ακόμα το πρώτο τρίποντο και αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή του, από τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίρνει βαθμό ή βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά τον 2ο όμιλο, η μοναδική αναμέτρηση της ημέρας θα διεξαχθεί στην Μανωλάδα εκεί όπου η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει την Νίκη Τραγανού. Ο εγωισμός των γηπεδούχων πληγώθηκε βάναυσα από το επτά γκολ που δέχτηκαν από το Βαρθολομιό και θέλουν να αντιδράσου ενώ οι μπλε του Αλέξη Γαλάνη αναζητούν ακόμα την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν αρχής γενομένης από σήμερα να ξεκινήσουν την προσπάθεια αναρρίχησης στην βαθμολογία.

Και τα τρία παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Συγκεκριμένα, παίζουν:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ενωσιακό Πύργου: Θύελλα Πύργου – Πέλοψ Πύργου

Καλλικώμου:  Κεραυνός Βρίνας – Πέλοψ Πελοπίου

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάδας:   Προοδευτική Μανωλάδας – Νίκη Τραγανού

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Πανηλειακός  9    8-1

Ξενοφών  7     5-1

Αλφειός  6      5-2

Κεραυνός  3      3-5

Πέλοπας  2      3-4

Ολυμπιάδα  2     1-6

Πελόπιο  2      0-1

Θύελλα  1        0-4

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ηλειακός Βαρθ.   6     9-2

Αστέρας Αμαλ.  5     2-0

Δάφνη   4    2-2

Δόξα Ν.Μ.   4    1-1

Ολυμπιακός Σαβ.   3     2-3

Νίκη Τραγ.    1      1-3

Προοδευτική   1      1-7

* Ρεπό έχουν κάνει: Ηλειακός, Προοδευτική, Ολ.Σαβαλίων

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Eνδιαφέροντα ματς σε Καρδαμά και Σκουροχώρι

Δυο παιχνίδια ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία. Στον Καρδαμά, η τοπική Θύελλα μετά την ισοπαλία στην Βαρβάσαινα και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από το Γεράκι, ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκης όμως το έργο της δεν θα είναι εύκολο καθώς απέναντι του θα βρεθεί ο Ηλειακός Λεχαινών που θέλει να ρεφάρει μετά την εντός έδρας ήττα από το Σκουροχώρι. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο πρωτοπόρος Λευκός Αστέρας με στόχο το τρία στα τρία που θα τον διατηρήσει στην κορυφή θα υποδεχθεί τον Κένταυρο Σωστίου που προέρχεται από τη νίκη επί του Κακοβάτου και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Συγκεκριμένα παίζουν:

Καρδαμά: Θύελλα Καρδαμά – Ηλειακός Λεχαινών

Σκουροχωρίου            : Λευκός Αστήρ Σκουροχωρίου – Κένταυρος Σωστίου

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

Λευκός Αστέρας  6    3-0

Διγενής Χαριάς  6    3-0

Μακρίσια  4    3-2

Κεντ. Σωστίου  3    3-3

Εθνικός Γερακίου  3    2-3

Ηλ. Λεχαινών  3    1-2

Ατρόμητος Βαρβ.  1     1-2

Θύελλα Καρδ.  1     2-3

Λέοντες Αμαλ.  1     1-2

ΠΑΟ Κακοβάτου  0    3-5

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ JOHN DEERE

Πρεμιέρα στον 3ο όμιλο, επικίνδυνη έξοδος για Πήγασο

Δύο ματς περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα στην Β’ τοπική κατηγορία με το εναρκτήριο παιχνίδι του 3ου ομίλου να είναι αυτό ανάμεσα στον Μυρσιναϊκό και τον Αετό Κέντρου. Όσον αφορά το 2ο όμιλο, ο εκ των πρωτοπόρων Πήγασος Πρασίνου θα ταξιδέψει στον Ελαιώνα για να αντιμετωπίσει τον νεανικό Ερμή Πύργου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Σέντρα στις 3 μ.μ

Συγκεκριμένα, παίζουν:

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ελαιώνα: Ερμής Πύργου – Πήγασος Πρασίνου

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μυρσίνης: Μυρσιναϊκός Μυρσίνης – Αετός Κέντρου

Όλη η επικαιρότητα