ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Η κορυφή «περνά» από τα Σαβάλια!

Ακούστε το άρθρο

Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι
σε Κατσαρού και Βαρθολομιό

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής πέφτει με ένα σπουδαίο παιχνίδι στα Σαβάλια αφού ο τοπικός Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Δόξα Νέας Μανωλάδας και δυο ενδιαφέροντα ματς σε Κατσαρού και Βαρθολομιό, στα οποία πάντως Αίας και Ξενοφών έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο κόντρα σε Νέο Κόροιβο και Ηλειακό Βαρθολομιού αντίστοιχα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν
στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Δόξα Ν. Μανωλάδας: Δυνατό ματς αναμένεται στα Σαβάλια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Οι γηπεδούχοι, χωρίς τον τιμωρημένο Γεωργίου και τον τραυματία Κόλλια στη σύνθεση τους,  στοχεύουν στις επιστροφή στις νίκες κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που προέρχεται από την βαριά ήττα στην Κρέστενα και ξέρει ότι αυτή τη φορά αν θέλει να μείνει στην κορυφή, πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει. Για τους Μαυραετούς αμφίβολος είναι ο Διαμαντής Παναγόπουλος. Διευθύνει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Σφυρή και Κόρδα.

Νέος Κόροιβος Κατσαρού – Αίας Γαστούνης: H χειρότερη άμυνα τους πρωταθλήματος κόντρα στην καλύτερη επίθεση ή αλλιώς ένα ματς με ακλόνητο φαβορί τους φιλοξενούμενους. Ο Νέος Κόροιβος παρ’ όλα αυτά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του με τον Κύριλλο Παλαιολόγο να μην υπολογίζεις στις υπηρεσίες του γκολκίπερ Χρήστου Πλατή. Ο Αίας, χωρίς τον ανέτοιμο Γεωργόπουλο, θέλει το διπλό και με τα αυτιά στα Σαβάλια, σε περίπτωση στραβοπατήματος της Δόξας, να πιάσει κορυφή. Σφυρίζει ο Κούλης με βοηθούς τους Καραλή και Κοιλιομενιάτη.

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ξενοφών Κρεστένων: Με στόχο την επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα –όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό – μετά την ήττα στο Ενωσιακό θα υποδεχτεί τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο Ηλειακός. Ο Μιχάλης Καλαρύτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση όμως απέναντι του θα βρει τους Νταμπλούχους Ηλείας που έστω και χωρίς τον Μούτσο αυτή τη φορά, θα ταξιδέψουν φουριόζοι στο Βαρθολομιό μετά το θρίαμβο επί της Δόξας για μία ακόμα νίκη. Διαιτητής ο Καραβίδας με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Ξυδού.

Όλη η επικαιρότητα