ΕΠΣ Ηλείας

A1 κατηγορία: Η προσοχή σε Γαστούνη και Πελόπιο

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία.

Στη Γαστούνης, ο Αίας, για δεύτερο σερί μας στην έδρα του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Σαβαλίων ενώ στο Βαρθολομιό, ο νεοφώτιστος Ηλειακός στο πρώτο εντός παιχνίδι του για φέτος θα παίξει με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Ξενοφών Κρεστένων θα ταξιδέψει στο Κατσαρού για να αντιμετωπίσει τον Νέο Κόροιβο και τέλος στο Πελόπιο, θα διεξαχθεί τον ντέρμπι των νεοφώτιστων αλλά και συνονόματων ανάμεσα στον τοπικό Πέλοπα και τον Πέλοπα Πύργου.

Η 2η στροφή θα ολοκληρωθεί αύριο με τον αγώνα της Δόξας Ν. Μανωλάδας με τη Νικη Τραγανιού.

Οι σημερινοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Αίας Γαστούνης – Ολυμπιακός Σαβαλίων: «Πολυβόλο» ήταν ο Αίας στην πρεμιέρα της Α1 φιλοδωρώντας με επτά τέρματα την Προοδευτική Μανωλάδας και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του, ο στόχος είναι η συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και η διατήρηση του απόλυτου. Αντίπαλός του, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που προέρχεται από την εντός έδρας γκέλα κόντρα στο Πελόπιο και θα ταξιδέψει στη Γαστούνη με στόχο να ρεφάρει, γνωρίζοντας όμως ότι έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στο πολύ ενισχυμένο συγκρότημα του Θ. Ανδριόπουλου.

Διαιτητής ο Καραβίδας με βοηθούς τους Γεωργόπουλο και Καραλή.

Ηλειακός Βαρθολομιού – Αστέρας Αμαλιάδας: Ο Ηλειακός άντεξε στο Επιτάλιο αποσπώντας έναν βαθμό από τον Αλφειό και σήμερα σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, αλλά στην έδρα του αυτή τη φορά, θα υποδεχθεί τον Αστέρα με στόχο το πρώτο φετινό τρίποντο.  Την πρώτη τους νίκη στη νέα Α1 ψάχνουν και οι «βυσσινί» του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου που «λύγισαν» στις λεπτομέρειες από την Δόξα στη Ν. Μανωλάδα και για δεύτερο σερί ματς θα αγωνιστούν μακριά από την Αμαλιάδα.

Διευθύνει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Ξυδού και Παρασκευόπουλο.

Νέος Κόροιβος Κατσαρού – Ξενοφών Κρεστένων: Με στόχο την πρώτη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα θα ταξιδέψει στο Κατσαρού, ο Ξενοφών Κρεστένων προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ν. Κόροιβο και έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να φύγει με το διπλό. Οι νεοφώτιστοι δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα κόντρα στον Πέλοπα Πύργου ωστόσο μέσα στο γήπεδο τους αποδίδουν καλύτερα και σήμερα θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Νταμπλούχους Ηλείας.

Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Γούργουρα και Παπαδόπουλο.

Πέλοπας Πελοπίου – Πέλοπας Πύργου: Ντέρμπι νεοφώτιστων και… συνονόματων σήμερα στο Πελόπιο ανάμεσα στον τοπικό Πέλοπα και τον Πέλοπα Πύργου. Αμφότεροι ξεκίνησαν καλά τη χρονιά, ο μεν με εκτός έδρα ισοπαλία στα Σαβάλια και ο δε, με εντός έδρας νίκη επί του Κατσαρού και σήμερα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο ένα τρίποντο που στην πορεία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί… εξάποντο!

Διαιτητής ο Κούλης με βοηθούς τους Κοιλιομενιάτη και Κωτσόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα