ΕΠΣ Ηλείας

A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ –Κρίσιμα ματς για την παραμονή σε Μακρίσια και Σκουροχώρι

Με τρία ματς ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην μάχη της παραμονής, για την οποία θα διεξαχθούν δύο κομβικές αναμετρήσεις, αυτή των Μακρισίων με τον Ηλειακό Λεχαινών και του Λευκού Αστέρα Σκορυοχωρίου με το Κουρτέσι. Στο Ενωσιακό τέλος, ο πρωτοπόρος Ενιπέας θα αντιμετωπίσει την Θύελλα. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Μακρίσια – Ηλειακός Λεχαινών: Η σπουδαία εκτός έδρα επικράτηση επί του Κουρτεσίου έφερε τον ΑΟΜ αγκαλιά με την απευθείας παραμονή στην Α1. Σήμερα, η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να σφραγίσει την σωτηρία της. Αντίπαλος της, ο Ηλειακός Λεχαινών που «καίγεται» για βαθμούς και θα ταξιδέψει στα Μακρίσια με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή των πλέι άουτ. Διαιτητής ο Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους Βλάχο και Καραμέρο.

Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Ένα ακόμα βήμα προς την απευθείας παραμονή θέλει να κάνει σήμερα στην έδρα του ο Λευκός Αστέρας, που με μοναδικό στόχο τη νίκη μετά την βαριά ήττα στα Σαβάλια θα υποδεχθεί το Κουρτέσι. Ο ΑΠΟΚ, στην αντίπερα, έχασε έδαφος μετά την ήττα από τα Μακρίσια, και θα πάει στο Σκουροχώρι για να ρεφάρει καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Διευθύνει ο Κούλης με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Κόρδα.

Θύελλα Καταραχίου – Ενιπέας Λαντζοΐου: Στον Πύργο και το Ενωσιακό θα ταξιδεύσει σήμερα ο πρωτοπόρος Ενιπέας που μετά την απρόσμενη ήττα στο Γούμερο και τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το κύπελλο από τον Ξενοφώντα, θέλει να επιστρέψει στην ηρεμία και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εκεί θα τον περιμένει η Θύελλα, που έχει αποδεχθεί πλέον την μοίρα της αλλά όπως σε όλα τα ματς, έτσι και σε αυτό, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της. Σφυρίζει ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Λιάπη και Κωτσόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα