ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Μεταγραφές: Ενίσχυση της τελευταίας ώρας…

Ο Ηλίας Μπατζακόπουλος (φωτο) αποδεσμεύτηκε από τον Αστέρα και χθες υπέγραψε στον Πανηλειακό, τον οποίο θα ενισχύσει στα πλέι-οφ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ηλείας.
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί επίσημα να έχει τελειώσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Γ΄ Εθνική και Τοπικές κατηγορίες), αφού οι ημερομηνίες για μεταγραφές (είτε εσωτερικές, είτε διεθνείς) σε αυτό να ήταν από 2 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, πάντα θα υπάρχει ένα … «παράθυρο» ανοιχτό!

Έτσι λοιπόν, η ΕΠΟ – αφού βέβαια δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι χωρίς τη δική της έγκριση, χρησιμοποιεί τις Χειμερινές επανεγγραφές: 1/1/2022 – 28/2/2022 γι’ αυτό.

Κι ακόμα και μια μέρα να μείνει μέσα ελεύθερος σε αυτό το διάστημα ένας παίκτης, αν την αμέσως επόμενη κιόλας υπογράψει δελτίο σε άλλη ομάδα, η Ομοσπονδία προχωράει κανονικά σε έκδοση δελτίου. Έτσι χθες τελευταία ημέρα αυτού του «παραθύρου», έγινε χαμός στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Στον Πανηλειακό ο Ηλ. Μπατζακόπουλος!

Ο Ηλίας Μπατζακόπουλος αποδεσμεύτηκε από τον Αστέρα και χθες υπέγραψε στον Πανηλειακό, τον οποίο θα ενισχύσει στα πλέι-οφ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ηλείας. Ο 28χρονος ταχύτατος εξτρέμ είχε φέτος 11 συμμετοχές και 3 γκολ στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK με την φανέλα του Αστέρα, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια είναι εκ των κορυφαίων πλάγιων επιθετικών στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Αίαντα (11 γκολ) τη σεζόν που στέφθηκε πρωταθλητής Ηλείας και πήρε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική (2019-2020) και πιο πριν στον Ενιπέα Λαντζοΐου που πρωταγωνίστησε στην Α1 (12 γκολ τη σεζόν 2018-2019), το Χάβαρι (12 γκολ τη σεζόν 2017- 2018) αλλά και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων παλιότερα.

Έχω όνειρα και φιλοδοξίες για αυτό ήρθα στον Πανηλειακό 

Μιλώντας στην «Πατρίς – Σπορ» ο Αμαλιαδίτης παίκτης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου και οι φιλοδοξίες μου έγιναν πράξη! Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, έχοντας ως μοναδικό στόχο, να την βοηθήσω όσο μπορώ να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική. Σήμερα (χθες) έκανα την πρώτη μου προπόνηση, και ένοιωθα σαν το σπίτι μου, καθώς οι περισσότεροι συμπαίκτες μου, είναι φίλοι μου από παλιά, καλοί χαρακτήρες και καλά παιδιά, ελπίζοντας στο τέλος, όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο»!

Στον Ξενοφώντα ο Διον. Κιάμος!

Ο αρχηγός του Κεραυνού Βρίνας, Διονύσης Κιάμος, είναι από χθες και επίσημα πλέον παίκτης του Ξενοφώντα, με την συμφωνία να έχει κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αποτελώντας την 3η μεταγραφή αυτής της παραμέτρου του κανονισμού της ΕΠΟ, καθώς είχε προηγηθεί ο Αγ. Μούτσος (Α.Ο. Μελισσίων), και Βασίλης Κουής (Κεραυνός Βρίνας. Ο 25χρονος ταχύτατος εξτρέμ Διον. Κιάμος, φέτος έχει 12 συμμετοχές και 4 γκολ με την φανέλα του Κεραυνού στο πρωτάθλημα και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι στα πλέι-οφ, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Αλ. Κωστόπουλος!

Όμως η μεγάλη είδηση έχει να κάνει με την επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του Ξενοφώντα, του πρώην Γεν. Αρχηγού της ομάδας, και παλαίμαχου γκολκίπερ Αλέξη Κωστόπουλου. Καθώς η έλλειψη 3ου γκολκίπερ, η τιμωρία του Γρ. Αποστολάτου, και ο τραυματισμός του βασικού γκολκίπερ Κ. Κουτρουμπή, δημιούργησε πρόβλημα στο σύλλογο για την εστία του, και έτσι επιστρατεύτηκε ο έμπειρος Αλ. Κωστόπουλος, που προπονεί τους γκολκίπερ της ομάδας!

Στον Ηλειακό Β., ο Αρ. Τσικερτζής!

Μετά τον Γκουστάβο Τόρες, ο Ηλειακός Βαρθολομιού, απέκτησε και τον 25χρονο μεσοαμυντικό Αριστείδη Τσικερτζή.

Τελευταίος σταθμός του ήταν η Α1 κατηγορία των Κυκλάδων και ο ΑΟ Καρτεράδου, πριν αποχωρήσει από τον Αμβρακικό Λουτρού και τη Γ΄ Εθνική, στον οποίο αγωνιζόταν από πέρσι (φέτος δεν πρόλαβε να παίξει με τον Αμβρακικό).

Ο Τσικερτζής, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου μετέπειτα προωθήθηκε στην Κ19. Μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την Κ20 του Γηραιού, πριν πάει στην ΑΕ Ευόσμου. Στη Γ΄ Εθνική έχει θητεία στον Παναργειακό, τη Ζάκυνθο, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και όπως προείπαμε τον Αμβρακικό.

Όλη η επικαιρότητα