Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Ντέρμπι… αποδείξεων στα Σαβάλια, εξάποντο στο Λαντζόι!

Share

Με τέσσερα ματς ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία και το σημαντικότερο όλων διεξάγεται στα Σαβάλια, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Αίαντα Γαστούνης.

Από εκεί και πέρα, εξίσου σημαντικό για την παραμονή αυτή τη φορά, είναι και το ματς του Λαντζοΐου ανάμεσα σε Ολυμπιάδα Γουμέρου και Προοδευτική Μανωλάδας ενώ ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα εμφανιστεί ο Αστέρας Αμαλιάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Στο Επιτάλιο τέλος, ο Αλφειός έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο Κουρτέσι.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν
στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Αίας Γαστούνης: Γειτονικό ντέρμπι στα Σαβάλια ανάμεσα στον επίδοξο διεκδικητή της τετράδας Ολυμπιακό και τον επίδοξο πρωταθλητή Αίαντα Γαστούνης. Οι ερυθρόλευκοι με τον Λ. Μαρκόπουλο στη σύνθεσή τους ο οποίος εξέτισε μεσοβδόμαδα την τιμωρία του ως παίκτης του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου, σε παιχνίδι της Α2 κατηγορίας θέλουν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους του Θ. Ανδριόπουλου ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στα Σαβάλια χωρίς τον Καράμπελα αλλά με στόχο να διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή. Διαιτητής ο Καραβίδας με βοηθούς τους Γούργουρα και Δουλαβέρη.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Προοδευτική Μανωλάδας: Ματς από αυτά που χαρακτηρίζονται εξάποντα στην μάχη της σωτηρίας δίνουν σήμερα στο Λαντζόι, Ολυμπιάδα και Προοδευτική. Το Γούμερο τελευταία δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει αρχής γενομένης από σήμερα να ανακάμψει χωρίς όμως τον τιμωρημένο Ντίνο Κύτταρη ενώ στην αντίπερα, η ομάδα της Μανωλάδας έστω και χωρίς τον Μούζο που συμπλήρωσε κάρτες θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να φύγει αλώβητη από την έδρα συνδιεκδικητή της παραμονής. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Μουστάκη και Μπριντζίκη.

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηλειακός Βαρθολομιού: Αβεβαιότητα και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και οι «βυσσινί» σήμερα θα εμφανιστούν αποδεκατισμένοι κόντρα στο Βαρθολομιό μετά τις αποχωρήσεις των Ντίας, Φερντάντες και Έλιοτ γι’ αυτό και η απόδοσή τους αποτελεί ερωτηματικό. Αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ηλειακός Βαρθολομιού που προέρχεται από την βαριά εντός έδρας ήττα από τον Αλφειό και θέλει να ρεφάρει με σύμμαχο ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Διευθύνει ο Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους Στασινοπούλου και Λάζαρη.

Αλφειός Επιταλίου – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Απολαυστικός ήταν στο Βαρθολομιό ο Αλφειός που συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά τετράδας και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΚ.  Ο Κ. Μπακάλης μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Πεσκελίδη και Καλαντζή όχι όμως και στους Μανέτα (τιμωρημένος), Αβραμόπουλο (τραυματίας). Βάλσαμο αποτέλεσε η νίκη επί του Γουμέρου για το Κουρτέσι, όμως σήμερα η ομάδα του Μ. Παπουτσή έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο αν και είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Διαιτητής ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ξυδού.