ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Ντέρμπι… πλει – οφ στο Επιτάλιο

Με  τρία ματς ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία και το σημαντικότερο όλων διεξάγεται στο Επιτάλιο, εκεί όπου ο τοπικός Αλφειός θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Αίαντα Γαστούνης.

Από εκεί και πέρα, στα αλλα δυο ματς σε Βαρθολομιό και Σαβάλια, οι γηπεδούχοι λογικά εχουν ευκολο εργο, θα πρεπει όμως να το δείξουν στο γηπεδο!

Αναλυτικά παίζουν:

Αλφειός  Επιταλίου – Αίας Γαστούνης: Ντέρμπι στα Επιτάλιο, ανάμεσα στον επίδοξο διεκδικητή της τετράδας Αλφειό και τον επίδοξο πρωταθλητή Αίαντα Γαστούνης. Οι  «πράσινοι» του Κώστα Μπακάλη, θέλουν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους του Θ. Ανδριόπουλου και μπορούν, ιδίως αν βρεθούν σε καλή ημέρα! Όμως ο πρωτοπόρος Αίας φέτος έχει δείξει ότι δεν «κωλώνει» στα δύσκολα, και είναι ικανός για το διπλό! Ματς που ισως… κριθεί στις λεπτομέρειες!

Ηλειακός Βαρθολομιού – Ν. Κόροιβος Κατσαρού: Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη επί του Αστέρα Αμαλιάδας, θα υποδεχθεί σήμερα στην έδρα του ο τοπικός Ηλειακός τον «ουραγό» Ν. Κόροιβο Κατσαρού, που πλέον αγωνίζεται για την ιστορία του! Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο ματς αυτό πέρα από τη νίκη των γηπεδούχων, θα είναι έκπληξη!

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Ολυμπιάδα Γουμέρου: Αν θελει ο γηπεδούχος Ολυμπιακός να βλεπει τα πλει – οφ ανόδου, ματς σαν το σημερινό θα πρεπει να τα κερδίζει! Αλλωστε η φιλοξενούμενη Ολυμπιάδα Γουμέρου δεν εχει πλεον καμία σχέση με  την ομαδα του α΄ γυρου, όπως εδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική στη Γαστούνη!  Και εδώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο ματς,  αυτό πέρα από τη νίκη των γηπεδούχων, θα είναι έκπληξη!

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν
στις 15:00

Όλη η επικαιρότητα