ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Όλα τα «λεφτά»… Αλφειός – Αστέρας !

Ακούστε το άρθρο

Mε ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία.

Ο πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης, υποδέχεται τον «ουραγό» Κόροιβο Κατσαρού και δεν ανησυχεί, σε αντίθεση με τον Αλφειό Επιταλίου που  θα υποδεχθεί τον Αστέρα Αμαλιάδας, στο ντέρμπι της ημέρας και  της  αγωνιστικής.

Η Νίκη Τραγανού ταξιδεύει στο Λαντζόι για να αντιμετωπίσει το Γούμερο, και η Προοδευτική Μανωλάδας στο Πελόπιο, για να αντιμετωπίσει τον Πέλοπα Πελοπίου, και λογικά είναι τα φαβορί.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν
στις 15.00

Αναλυτικά παίζουν:

Αίας Γαστούνης – Ν. Κόροιβος  Κατσαρού : Τυπική διαδικασία αναμένεται να είναι για τους οι πρωτοπόρους το ματς αυτό, ιδίως μετά  τη μεγάλη τους νίκη  στο Τραγανό! Το ζητούμενο είναι που θα σταματήσει το «κοντέρ» , και φυσικά πόσα γκολ θα βάλει το κορυφαίο  έως τώρα επιθετικό δίδυμο των Καράμπελα και Σταθάτου!  Σφυρίζει ο  Ρηγόπουλος!

Ολυμπιάδα Γουμέρου –Νίκη Τραγανού: Με σκοπό να δώσει ένα τέλος στον «κατήφορο» των τελευταίων αγωνιστικών η Ολυμπιάδα Γουμέρου, υποδέχεται σήμερα στο Λαντζόι  την Νίκη Τραγανού, η οποία μετά  το «Χ»  στην Π. Μανωλάδα και την ήττα στο Τραγανό από τον Αίαντα, δεν έχει  άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών! Έτσι σήμερα ψάχνει το διπλό ώστε να μείνει ζωντανή για  τα πλέι οφ. Το ματς διευθύνει ο Θαν. Γκατζόπουλος.

 Πέλοπας Πελοπίου – Προοδευτική Μανωλάδας : Τελευταίο «χαρτί»  παίζει σήμερα στην έδρα του ο «νεοφώτιστος»  Πέλοπας στην υπόθεση της παραμονής!  Μόνο με νίκη  οι γηπεδούχοι θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους! Όμως από την άλλη η Προοδευτική  θέλει τη νίκη ώστε να σιγουρέψει την παραμονή στην Α1, παίζοντας κατόπιν ελεύθερα! Βέβαια λόγω  εμπειρίας  οι  φιλοξενούμενοι  είναι το φαβορί, όμως θα πρέπει  να το δείξουν στο γήπεδο! Το ματς παίζει ο Β. Παναγόπουλος!

Αλφειός  Επιταλίου – Αστέρας  Αμαλιάδας:  Το ντέρμπι όχι μόνο της ημέρας αλλά  και της 20ης  αγωνιστικής,  είναι το ματς του Επιταλίου, όπου  ο τοπικός  Αλφειός  υποδέχεται  τον πάντα δυνατό Αστέρα  Αμαλιάδας! Με τις δυο ομάδες  να παλεύουν για μια θέση στην τετράδα των πλει – οφ, ευρισκόμενοι σε απόσταση αναπνοής! Κρίσιμο  λοιπόν  ματς και για τις δυο ομάδες,  με τον  περσινό τεχνικό του Αλφειού Λύσανδρο  Τζαβάρα,  να βρίσκεται τώρα στον πάγκο του Αστέρα! Το  ντέρμπι  σφυρίζει ο Σταυρόπουλος!

Όλη η επικαιρότητα