ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Οριακά παιχνίδια σε Σαβάλια και Βαρθολομιό!

Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της Α1 κατηγορίας..

Τα δυο ματς που μονοπωλούν το ενδιαφέρον θα διεξαχθούν στα Σαβάλια όπου Ολυμπιακός και Αλφειός μάχονται για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη των πλέι οφ και στο Βαρθολομιό, όπου Ηλειακός και Πέλοπας διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την απευθείας παραμονή. Από εκεί και πέρα, στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα Γουμέρου ενώ στο Κατσαρού, ο Νέος Κόροιβος θα παίξει με την Προοδευτική Μανωλάδας. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Αλφειός Επιταλίου: Με φόντο την πολυπόθητη 4η θέση Ολυμπιακός Σαβαλίων και Αλφειός Επιταλίου διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους με τον νικητή να μένει ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ. Κομπλέ θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, χωρίς τον τιμωρημένο Τζουβάνι και με αμφίβολο τον Αβραμόπουλο οι φιλοξενούμενοι. Σφυρίζει ο Πήττας με βοηθούς τους Γεωργόπουλο και Παπαδόπουλο.

Ηλειακός Βαρθολομιού – Πέλοπας Πύργου: Έξαποντο ματς στο Βαρθολομιό, με Ηλειακό και Πέλοπα Πύργου να παλεύουν για την απευθείας παραμονή και αυτόν που θα πάρει το τρίποντο να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Χατζηγιάννη ενώ αμφίβολος είναι ο Σ. Τσκουκαλάς. Για τους μελανόλευκους επιστρέφουν οι Μικελόπουλος, Δαβουρλής, Παπαδάτος και Μακρής, αντίθετα θα απουσιάσει ο Βαρζελιώτης ενώ αμφίβολος είναι ο Μπαχούρος. Διαιτητής ο Γ. Τσάκαλης με βοηθούς τους Δουλαβέρη και Μουστάκη.

Αστέρας Αμαλιάδας – Ολυμπιάδα Γουμέρου: Βίοι αντίθετοι για τους δυο σημερινούς αντιπάλους, με τον Αστέρα να βρίσκεται σε ασφαλώς πιο ασφαλή θέση από την Ολυμπιάδα που «καίγεται» για βαθμούς. Ενισχυμένοι με τον Θ. Ασημακόπουλο και τον Ζωγόπουλο που εξασφάλισε άδεια από τον στρατό οι βυσσινί αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Καρακίτσο και με αμφίβολο τον Μουρούτη ενώ στην αντίπερα το Γούμερο θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Ν. Ροδόπουλο στην προσπάθεια να διακόψει επιτέλους ένα σερί συνεχόμενων ηττών. Διευθύνει ο Παναγόπουλος με βοηθούς τους Μπάρκουλα και Μποσινάκη.

Ν. Κόροιβος Κατσαρού – Προοδευτική Μανωλάδας: Σε πολύ πιο δύσκολη θέση ο Ν. Κόροιβος που μετά την ήττα από το Κουρτέσι έχει λίγε ελπίδες για την παραμονή σε αντίθεση με την Προδευτική που με διπλό σήμερα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία. Χωρίς τους τιμωρημένους Βλασσόπουλο και Μαρνέρα οι γηπεδούχοι, συμπλήρωσε κάρτες ο Ορλώφ ενώ είναι αμφίβολος ο Ζ. Βαλογιάννης από πλευράς φιλοξενούμενων. Σφυρίζει ο Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους Λιάπη και Βλάχο.

Όλη η επικαιρότητα