ΕΠΣ Ηλείας

Α1 κατηγορία: Σημαντικά ματς σε Λαντζόι, Βαρθολομιό και Τραγανό!

Ακούστε το άρθρο

Με πέντε αναμετρήσεις που  ολοκληρώνουν την 10η αγωνιστική, διεξάγεται σήμερα το κυρίως μενού της Α1 κατηγορίας.

Στα σημαντικότερα ματς της ημέρας, με φόντο την παραμονή, ο Ηλειακός Βαρθολομιού θα υποδεχθεί τον ΑΠΟ Κουρτεσίου ενώ στο Λαντζόι, η Ολυμπιάδα Γουμέρου θα παίξει με τον Πέλοπα Πύργου. Η Νίκη Τραγανού με τον Αλ. Γαλάνη για πρώτη φορά στον πάγκο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Σαβαλίων ενώ τον πρώτο λόγο έχουν Αστέρας Αμαλιάδας και Αλφειός Επιταλίου κόντρα σε Κατσαρού και Πελόπιο αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια
θα ξεκινήσουν
στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ηλειακός Βαρθολομιού – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Τσουκαλά αλλά με νέο άνεμο αισιοδοξίας μετά τη μεγάλη νίκη στα Σαβάλια αλλά και την άνετη πρόκριση στο Κύπελλο, ο Ηλειακός θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μια νίκη που έστω και προσωρινά θα του δώσει μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίπαλος του ο ΑΠΟ Κουρτεσίου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και στο Βαρθολομιό θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μη χάσει. Στα θετικά για τον Γ. Βαγγελάκο, η απουσία προβλημάτων τραυματισμών ή τιμωριών. Διαιτητής ο Παναγόπουλος με βοηθούς τους Μποσινάκη και Στασινοπούλου.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Πέλοπας Πύργου: Ματς για γερά νεύρα σήμερα στο Λαντζόι ανάμεσα στους ισόβαθμους Ολυμπιάδα Γουμέρου και Πέλοπα Πύργου με στόχο ένα τρίποντο που θα τους απομακρύνει κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι γηπεδούχοι πέρασαν σαν σίφουνας την περασμένη αγωνιστική από το Πελόπιο στο ντεμπούτο Τομαρόπουλου όμως την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκαν από τη Θύελλα στο Κύπελλο και θέλουν να κλείσουν αυτή τη κακή παρένθεση. Εξέτισαν και επιστρέφουν Διαμαντάκος και Γ. Φωτακόπουλος. Από την άλλη, η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Αίαντα είναι ο στόχους για τους νεοφώτιστους που έχουν αμφίβολους τους Δαβουρλή, Γεωργίου και Β. Πλατή. Διευθύνει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Δουλαβέρη και Μπριντζίκη.

Νίκη Τραγανού – Ολυμπιακός Σαβαλίων: Απαντήσεις καλούνται να δώσουν οι δυο σημερινοί αντίπαλοι στο γήπεδο του Τραγανού. Από τη μία η Νίκη, που αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη μέχρι στιγμής με τον Αλέξη Γαλάνη για πρώτη φορά στον πάγκο της αλλά χωρίς τους τιμωρημένους Βουρτσάνη, Καλογερόπουλο και τον τραυματία Σαραντούλια και από την άλλη ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που κουβαλά την κούραση των 120 λεπτών από το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Βρίνα αλλά θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από το Βαρθολομιό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Κολτσίδας, απών ο τραυματίας Μπράβος. Σφυρίζει ο Παυλόπουλος, με βοηθούς τους Κορδάτο και Κωτσόπουλο.

Αστέρας Αμαλιάδας – Ν. Κόροιβος Κατσαρού: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους «βυσσινί» η σημερινή ανάμεσα σε Αστέρα και Νέο Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας μετά το σπουδαίο διπλό στο Τραγανό, για ακόμα μια φορά με τους Τζαβάρα – Μαρκόπουλο στον πάγκο θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Απών ο τιμωρημένος γκολκίπερ Σταθόπουλος και ο Μουρούτης που συμπλήρωσε κάρτες. Οι νεοφώτιστοι από το Κατσαρού έμειναν ξανά με άδεια χέρια στο ματς κόντρα στον Αλφειό και σήμερα ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο γι’ αυτό και πρωτίστως θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. «Λευκό» το απουσιολόγιο του Κ. Παλαιολόγου. Διαιτητής ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Ξυδού και Βασιλοπούλου.

Αλφειός Επιταλίου – Πέλοπας Πελοπίου: Να διπλαρώσει τις νίκες του επί των νεοφώτιστων θέλει σήμερα ο Αλφειός με στόχο να μείνει σε επαφή με την τετράδα. Ο Κώστας Μπακάλης δεν μπορεί αν υπολογίζει για το σημερινό ματς τον Μανέτα ενώ αμφίβολος είναι ο Αβραμόπουλος, όμως έστω και έτσι το Επιτάλιο έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Πέλοπα Πελοπίου που προέρχεται από την βαριά εντός έδρας ήττα από το Γούμερο και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις χωρίς όμως τον  τιμωρημένο Δρουβιώτη και τους γνωστούς μακροχρόνια απόντες. Διευθύνει ο Σφυρής με βοηθούς τους Λιάπη και Μουστάκη.

Όλη η επικαιρότητα