ΕΠΣ Ηλείας

A1 Κατηγορία: Το πρωτάθλημα αρχίζει…- «Μαγνητίζουν» τα ντέρμπι Κρέστενας και Ν. Μανωλάδας!

Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ  αρχίζει  σήμερα, και μάλιστα με δυο ντέρμπι «φωτιά», όπως είναι αυτά που θα γίνουν σε Κρέστενα(Ξενοφών – Νίκη Τραγανού) και Ν. Μανωλάδα(Δόξα – Αστέρας Αμαλιάδας).

Τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα στο φινάλε του πρωταθλήματος, να είναι και ντέρμπι… τετράδας!

Τρείς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας και τα βλέμματα δεν μπορεί παρά να είναι στραμμένα στα δυο μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας αφού στην Ν. Μανολάδα, η Δόξα υποδέχεται  τον πάντα μεγάλο Αστέρα Αμαλιάδας , ενώ στα Κρέστενα ο δυνατός Ξενοφών με τον αέρα του  πρόσφατου  «τρεμπλ», φιλοξενεί την φιλόδοξη  Νίκη Τραγανού.

Από εκεί και πέρα, στο Ενωσιακό, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους  οι, «νεοφώτιστοι» Πέλοπας Π. και ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού !  Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30  μ. μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Αστέρας Αμαλιάδας: Στην  Ν. Μανωλάδα διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας και πρώτο ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος αφού η πάντα ισχυρή  και δυνατή,  ειδικά στην έδρα της Δόξα  του Γ. Λαγού , θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα , αντιμετωπίζοντας  τον πάντα ισχυρό Αστέρα Αμαλιάδας , που θέλει από νωρίς να δείξει τις προθέσεις του, καθώς «κάποιοι» δεν τον υπολογίζουν, όσο θα έπρεπε!

Ξενοφών Κρεστένων – Νίκη Τραγανού: Στα  Κρέστενα θα διεξαχθεί ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι σήμερα, αυτό κόντρα στον τοπικό  Ξενοφώντα και την Νίκη Τραγανού. Ο μεν πρώτος «αρνήθηκε’ τη Γ΄ εθνική και συνεχίζει στην Α1, η δε δεύτερη, προέρχεται από υποβιβασμό από τη Γ΄ εθνική!  Οι «ερυθρόλευκοι» με την δύναμη της έδρας τους και τον ενθουσιασμό των φετινών τους επιτυχιών, σκοπεύουν σε ένα νικηφόρο ξεκίνημα που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια ενώ στην αντίπερα,  η εμπειρη Νίκη Τραγανού, θέλει από το πρώτο κιόλας ματς να δείξει ότι φέτος θα έχει και πάλι ρόλο πρωταγωνιστή.

Πέλοπας Πύργου – Ν. Κόροιβος Κατσαρού: Πρεμιέρα με τον ίδιο στόχο,  που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, έχουν σήμερα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΗ, Πέλοπας Πύργου και Ν. Κόροιβος Κατσαρού, καθώς  επιστρέφουν στην Α1, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια! Έτσι η συνάντησή τους στο  Ενωσιακό Γήπεδο,  αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον Πέλοπα λόγω έδρας και ιδιαιτερότητας του γηπέδου να έχει το προβάδισμα, όμως η πρεμιέρα, είναι  πάντα αγχωτική, και όλα είναι πιθανά

Όλη η επικαιρότητα