ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Playsports: Αναβλήθηκε η χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική…

Τι δήλωσε στην «Πατρίς – Σπορ» ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Άρης Κουλούρης.
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας, και πρώτη του β΄ γύρου, αναβλήθηκε, ύστερα από τη διευκρινιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Ο., η οποία έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΗ, και η οποία αναφέρει, πως αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα γίνονται μόνο σε όσα γήπεδα υπάρχει απινιδωτής.

Ωστόσο, κάποια γήπεδα στην Ηλεία έχουν προμηθευτεί ήδη απινιδωτή, όπως της Βάρδας, του Τραγανού και της Ανδραβίδας. Η ΕΠΣΗ όμως, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στην στήλη ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης, αποφάσισε να αναβληθεί όλη η αγωνιστική, παρά τη διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΠΟ, με την αιτιολογία, προς τα σωματεία, ότι «το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί επί ίσοις όροις!», παρότι απομένουν 15 αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του!

Παρότι κάποιες ομάδες, εξέφρασαν παράπονα, για την απόφαση αναβολής όλων των αγώνων. Καθώς την ώρα που λάβαμε το έγγραφο της ΕΠΟ, τόνισε ο κ. Κουλούρης, ήταν αδύνατο η ΕΠΣΗ, να γνωρίζει, ποιες ομάδες έχουν προμηθευτή απινιδωτή, και ποιες όχι.!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, διευκρινίζονται τα εξής: Ουδείς αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδα στα οποία δεν υπάρχει απινιδωτής. Αυτονόητο είναι ότι στα γήπεδα, στα οποία υπάρχουν απινιδωτές, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά»

Όλη η επικαιρότητα