Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Playsports: Ντέρμπι στα Σαβάλια

Share

Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η 6η αγωνιστική, της Α1 PLAYSPORTS, με τέσσερα ακόμα ματς. Δυνατή αναμένεται και η αναμέτρηση την Κυριακή στα Σαβάλια ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό, που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με 3 νίκες2 ήττες και την Νίκη Τραγανού που έχει 2 νίκες-1σοπαλία-2 ήττες.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή με την Δάφνη στο «Γρ. Καλάκος». Σήμερα επίσης θα γίνουν άλλα δύο ματς, ΑλφειόςΑ.Ο. Μακρισίων και Ξενοφών-Λ. Αστέρας, με τους γηπεδούχους να είναι τα φαβορί, αλλά Α.Ο.Μ. και Λ. Αστέρας είναι ικανοί για την… ζημιά. Τα σημερινά ματς: Το πιο ενδιαφέρον ματς λοιπόν της ημέρας, γίνεται στα Σαβάλια, ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό, και την Νίκη Τραγανού. Δύο ομάδες που δεν έχουν βρει πλήρως τα πατήματά τους.

Στην έδρα του επιστρέφει για να αγωνιστεί ο πρωτοπόρος και φιλόδοξος ΠΑΟΒ, απέναντι στην νεανική και αρκετά σφριγηλή Δάφνη Ανδραβίδας. Όμως οι «πράσινοι» λόγω έδρας και εμπειρίας, είναι το ακλόνητο φαβορί. Στο Επιτάλιο έχουμε ντέρμπι της Ολυμπίας, με τον γηπεδούχο όμως Αλφειό, λόγω έδρας και εμπειρίας να έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι στον «νεοφώτιστο» Α.Ο. Μακρισίων. Τέλος στο Καλλίκωμο, ο τυπικά γηπεδούχος Ξενοφών Κρεστένων που έως τώρα δεν πείθει, θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον μαχητικό Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, που εκτός έδρας, στέκεται καλύτερα από την έδρα του.

Αναλυτικά τo πρόγραμμα της ημέρας: (Κυριακή 27/11 – Ώρα 3 μ.μ.) ΒΑΡΔΑ: ΠΑΟ Βάρδας-Δάφνη Ανδραβίδας ΣΑΒΑΛΙΑ: Ολυμπιακός Σαβαλίων -Νίκη Τραγανού ΕΠΙΤΑΛΙΟ: Αλφειός Επιταλίου – Α.Ο. Μακρισίων ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ: Ξενοφών Κρεστένων – Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου Κένταυρος Σ.-Πέλοπας 0-3 α. α.