ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Playsports: Υποβιβάστηκαν Γούμερο, Μακρίσια, Δάφνη και Σώστι!

Πέλοπας-Ξενοφών στα πλέι-άουτ!
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε  το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου , με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής, η  A1 PLAYSPORTS, και υποβιβάστηκαν απευθείας τόσο τα Μακρίσια που ηττήθηκαν 4-2 από την Θύελλα εντός, όσο και το Γούμερο που ηττήθηκε 3-1 στα Σαβάλια.

Ακολουθώντας φυσικά: Δάφνη και Σώστι στην Α2. Έτσι, ένα ζευγάρι μόνο πάει στα πλέι-άουτ και είναι αυτό ανάμεσα στον Πέλοπα και τον Ξενοφώντα!

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΣ  ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ: 0 – 0

Ο  ένας  σώθηκε απευθείας… ο άλλος στα πλει – άουτ!

Στο Ενωσιακό, Πέλοπας και Αλφειός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, αποτέλεσμα που βόλεψε τον Αλφειό, ο οποίος παρέμεινε στην κατηγορία.  Ένα ματς που είχε και τρίτο ημίχρονο, καθώς με τη λήξη του, είχαμε δυο αποβολές για τον Πέλοπα, ο οποίος δεν θα έχει στα Πλέι Αουτ απέναντι στον Ξενοφώντα τους παίκτες αυτούς. O  Παπαδάτος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και ο Χαραλαμπόπουλος απευθείας την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 14΄, από φάουλ του Πεσκελίδη και κεφαλιά πάσα του  Αβραμόπουλου, μόνος ο Καλαντζής, έπιασε νέα κεφαλιά άουτ. Στο  18΄, το πλασέ από δεξιά του Σακέλλη υπό πίεση, έφυγε άουτ. Στο  22΄, από μακρινό φάουλ του Μπουλούτα, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Κανελλόπουλος, έπιασε το σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, λίγο άουτ. Στο 45΄, από κάθετη πάσα του Μπουλούτα στον Κανελλόπουλο, τετ-α-τετ, απέκρουσε ο Βυθούλκας. Στο  76΄, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ ο Γιαννόπουλος, έκανε όμως το πλασέ χωρίς ισορροπία και έφυγε άουτ. Τέλος στο 89΄, από πάσα του Παργινού, τετ-α-τετ του Πεσκελίδη, το σουτ λεφυγε λίγο άουτ.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Β. Πλατής, Μπουλούτας, Ι. Χριστακόπουλος, Παναγόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδάτος (83΄ Βαρδάρης), Διαμαντάκος, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Λαμπρόπουλος, Λιαμπότης, Αβραμόπουλος, Βαγγόπουλος, Τεκερλέκης, Καλαντζής (78΄ Παργινός), Σακέλλης (67΄ Λιαρόπουλος), Αγριδιώτης, Πεσκελίδης, Τσιτσιρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ: 3 – 1

Έκανε  το καθήκον του…

Στα Σαβάλια ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Ολυμπιάδα που φωνάζει για δύο πέναλτι, στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (στο 1-1) σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου και στις καθυστερήσεις (στο 2-1) για χέρι. Στο 4΄ ο Σαββανίδης έκανε το 1-0 και στο 30΄ ο Γ. Ροδόπουλος το 1-1. Στο 78΄ και στις καθυστερήσεις ο Μπουγονικολός διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός: Φωτόπουλος, Γερασιμόπουλος (30΄λ.τ. Τσαγρής), Ι. Παναγιωτόπουλος, Τσακοπιάκος, Μαρκόπουλος, Ευ. Παναγιωτόπουλος, Μπουγονικολός, Α. Παναγιωτόπουλος (78΄Αλιάι), Κουμουκέλης (46΄Μαγκαφάς), Σταυρούλιας, Σαββανίδης.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Βουρλούμης, Δρακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Καλαντζής, Παπανδρέου, Κολοβάδης, Αργυρίου, Θεοδωρόπουλος, Μπίρμπας, Κωνσταντόπουλος.

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ  ΠΥΡΓΟΥ: 2 – 4

Έπαιξε για την ιστορία της…

Στα Μακρίσια η Θύελλα, που τερμάτισε στην τιμητική 3η θέση της βαθμολογίας μετά από πολλά χρόνια,  προηγήθηκε στο 20΄ με 0-2 με σκόρερς τον Αγκόλι και τον Μουζάκι. Ο Α.Ο.Μ. ισοφάρισε στο 35΄ και στο 42΄ με τον Κριαρά και τον Κηπουρό αντίστοιχα. Ο Μουζάκι ξανά έκανε το 2-3 στο 75΄ και ο Αγκόλι στις καθυστερήσεις το τελικό 2-4.

Μακρίσια: Ελ Ζουντί, Διονυσόπουλος, Σταϊκόπουλος, Καπουράνι, Νικολακόπουλος, Μαρίμο, Κριαράς, Καρβουνιάρης, Κηπουρός, Δούφας, Κιρίμι (75΄Πρίνος).

Θύελλα: Κουρλός, Μπαντουδάκης, Καρακατσάνης, Δημόπουλος, Κολόκας, Καλαμαράς (65΄Δεσύλλας), Αγκόλι, Μουζάκι, Λειβαδίτης (46΄Σιούφης), Νικολόπουλος (46΄Φερεκίδης), Σέζαρ.

Λ. ΑΣΤΕΡΑΣ  ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 3 – 2

Με τη δύναμη της έδρας …

Ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου νίκησε 3-2 τον ελλιπή Αστέρα και παρέμεινε και αυτός απευθείας στην κατηγορία. Στο 10΄ ο Γιαννόπουλος έκανε το 0-1 και στο 17΄ και 26΄ ο Τσαγκάρης ανέτρεψε το σκορ (2-1). Στο 50΄ ο Ραυτόπουλος ισοφάρισε 2-2 και ο Τζέμος στο 65΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Λευκός Αστήρ: Ζωμένος, Λούσκος, Σταματελάτος, Αντύπας, Κ. Κύτταρης, Χ. Κύτταρης, Σπηλιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης, Μακρής (88΄Καββαθάς), Τζέμος (85΄Νικολόπουλος).

Αστέρας: Γαλανόπουλος (60΄Παναγόπουλος), Χατζηγιάννης, Γουρδουμπάς, Κυριαζής, Βασιλικόπουλος, Μπουρούκης (60΄Μπομπής), Γιαννόπουλος, Ράλλης, Ρούτσης (70΄Μπατζακόπουλος), Νιπεργιάλης, Ραυτόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: 0 – 2

Ελπίζει πλέον… στα πλει – άουτ!

Ο Ξενοφών νίκησε 2-0 στην Ανδραβίδα την Δάφνη και θα διεκδικήσει την παραμονή στα πλέι-άουτ κόντρα στον Πέλοπα. Το 0-1 έκανε ο Καμπράνης στο 28΄ και το 0-2 ο Πάρης Κωνσταντόπουλος στο 90΄.

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: 0 – 2

Ήθελε έναν βαθμό… πήρε και τους τρείς!

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού ήθελε μια ισοπαλία για να σιγουρέψει την παραμονή, ανεξαρτήτως των υπολοίπων αποτελεσμάτων, ωστόσο νίκησε 2-0 την ελλιπή Δόξα στη Ν. Μανωλάδα. Στο 60΄ ο Φριντζήλας άνοιξε το σκορ και στο 90΄ ο γκολκίπερ Μανουσιάδης έγραψε το 0-2.

Δόξα: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος (60΄Μπλετσάκης), Σαπουντζάκης, Κολίτσι, Κωστόπουλος, Παναγόπουλος, Δημητρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Κουλούρης, Παντελής, Β. Σαλομπεχάι (80΄Κατσιμπερνάκης).

Ηλειακός Β.: Μαστροπαναγιωτόπουλος, Γκίνης, Ζέζας, Κ. Μανιανής, Φριτζήλας, Δαλαβούρας, Καραγιάννης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος (80΄Ευ. Βέρρας-85΄Μανουσιάδης), Ντούγκας, Ανδρούτσος.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΛΕΧΑΙΝΩΝ: 4 – 1

Έκλεισε ιδανικά τη σεζόν!

Στο Τραγανό η τοπική Νίκη , επικράτησε 4-1 του Ηλειακού. Κούντουρας, Δ. Κολοτούρος και Σουμπάσι μέχρι το 32΄ είχαν κάνει το 3-0 και στο 83΄ ο Γιάννης Κασσιανός το 4-0. Το τελικό 4-1 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Ανδρεόπουλος.

Νίκη: Γκογκάκης, Κ. Κολοτούρος (46΄Σιούλας), Νικολόπουλος (71΄Γαργαρώνης), Δ. Κασσιανός (58΄Θεοδωρόπουλος), Σαραντούλιας, Ι. Κασσιανός, Σουμπάσι, Κούντουρας, Δ. Κολοτούρος (64΄Γιαννακόπουλος), Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ηλειακός Λ.: Τριχάς (71΄Ανδρικόπουλος), Σταματόπουλος, Στριγάς, Τσαντίλης, Κουργιαλάς, Μουσερής, Μάης, Χ. Κουτσογιαννόπουλος (38΄Παναγιωτόπουλος), Θεοφιλόπουλος (34΄Κοντός), Σχοινάς, Ανδρεόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα