ΕΠΣ Ηλείας

Α2 ΕΠΣ Ηλείας: Ο Ερμής Πλατάνου ο 14ος !

Ακούστε το άρθρο

13 ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Α2 Κατηγορία ως γνωστό έως χθες, και είχε απομείνει  η κάλυψη μιας θέσης από την περσινή Β΄ Κατηγορία.

Πρόοδος Σαλμώνης και Διγενής Χαριάς προβιβάστηκαν στην Α2, παίρνοντας τη θέση των Πέλοπα Πελοπίου και Ν. Κοροίβου Κατσαρού. Ο Α.Ο. Μακρισίων που δεν δήλωσε στην Α1, το έκανε στην Α2. Ολυμπιακός Μυρτιάς και Κένταυρος Μαγούλας δεν δήλωσαν συμμετοχή. Ήταν λοιπόν γνωστές οι 13 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην Α2 , και χθες απεδέχθη την πρόταση της ΕΠΣ Ηλείας και ο ιστορικός Ερμής Πλατάνου, ως επιλαχών φυσικά από τον περσινό 1ο  ομιλο της Β΄ κατηγορίας, και πλέον η σύνθεση είναι οι εξής:

Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου, Ηλειακός Λεχαινών, Θύελλα Καταραχίου, Α.Ε. Πηνείας,  Πρόοδος Σαλμώνης, Δάφνη Ανδραβίδας, Κεραυνός Βρίνας, Λέοντες Αμαλιάδας, Εθνικός Γερακίου, Αετός Κέντρου, Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Α.Ο. Μακρισίων, Διγενής Χαριάς και Ερμής Πλατάνου! Σε μια Α2 κατηγορία, που αισίως φέτος οδεύει στο 15ο  έτος διεξαγωγής της, καθώς ξεκίνησε την περίοδο 2005 – 06, επί προεδρίας στην ΕΠΣΗ του αείμνηστου Γιώργου Παπαγεωργίου, και με οριακή πλειοψηφία(6 – 5) στο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, ως  ο προθάλαμος… της Α1 κατηγορίας της διοργανώτριας, για να αποδειχθεί στην πορεία ως το καλύτερο πρωτάθλημα, παραμένοντας έως σήμερα!

Όλη η επικαιρότητα