Μπάσκετ

Α2 ΕΣΚΑΗ: Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής

Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητής Χειμώνα το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας

Με το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας να έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και να είναι η μοναδική ομάδα με μια ήττα στον πρώτο γύρο της Α2 ΕΣΚΑΗ, αυτομάτως παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η δωδέκατη αγωνιστική επιφύλασσε δύο ντέρμπι με νικητές τους φιλοξενούμενους, ένα άνετο διπλό και άσσο αντίστοιχα, καθώς και δύο άνετες νίκες γηπεδούχων.

Η Νίκη Προαστείου και ο Πήγασος Μπεγουλακίου απέδρασαν με το ροζ φύλλο αγώνα με Ν.Ε.Π. και Αστέρια Αχαΐας αντίστοιχα. Ο Πανωλενειακός έκανε άνετο πέρασμα από την Αλεξιώτισσα με το Σκαγιοπούλειο, ενώ εξίσου εύκολη επικράτηση είχε η Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας στο Αέθλειον με τον Αιγέα Γαστούνης. Τέλος Αγυιά και Κρήνη ’97 εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα με Ε.Α. Παραλίας και Κρόνο αντίστοιχα.

Πρώτος σκόρερ ο Τόγιας του ΣΕΦΑ

Μετά από δώδεκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, παρέμεινε στην πρώτη θέση των σκόρερ ο Γιώργος Τόγιας Του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας με τον συμπαίκτη του Βασίλη Κορακιανίτη να ακολουθεί.

Δείτε τους πρώτους πέντε:

1 Τόγιας Σ.Ε.Φ.Α. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ 199
2 Κορακιανίτης Σ.Ε.Φ.Α. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ 197
3 Σέρμπος ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ 177
4 Αζής Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 165
5 Μπεκυράς ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ 163

Πρώτος στα τρίποντα ο Γιαννακόπουλος του Αιγέα

Μετά από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, στην πρώτη θέση των «μπομπέρ» διατηρείτε ο Νίκος Γιαννακόπουλος του Αιγέα Γαστούνης με τον Ανδρέα Κοντογέωργα της Κρήνης ’97 να ακολουθεί.

Δείτε τους πρώτους πέντε:

1 Γιαννακόπουλος ΑΙΓΕΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 29
2 Κοντογέωργας ΚΡΗΝΗ ’97 26
3 Παναγόπουλος Α.Ε. ΑΓΥΙΑΣ 24
4 Αλεξόπουλος Α.Ε. ΑΓΥΙΑΣ 22
5 Μπεκυράς ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ 22

Όλη η επικαιρότητα