Μπάσκετ

A2 Εθνική Μπάσκετ: Οι ομάδες ζητούν επιχορήγηση από το κράτος!

Ακούστε το άρθρο

H πανδημία έχει αφήσει το στίγμα της στον παγκόσμιο πληθυσμό, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε top συλλόγους του αθλητισμού, ακόμη σημαντικότερα είναι όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Α2.

Αν και υπάρχει θέληση για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2020/21, αρκετοί πρόεδροι δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρουν μια συλλογική λύση που θα διώξει μερικά από τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρηματοδότες όλων των ομάδων πλην του Ολυμπιακού (Ψυχικό, Απόλλωνας Πάτρας, Καρδίτσα, Ελευθερούπολη, Αγρίνιο, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου, Οίακας Ναυπλίου, Τρίτωνας, Παγκράτι, Φίλιππος Βέροιας, Κόροιβος, Αμύντας, Πανερυθραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Μαρούσι, Καβάλα) συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψή τους να ζητήσουν το ποσό των 800.000 από το κράτος ως μορφή επιχορήγησης για τις πληρωμές συγκεκριμένων αναγκών τους (διαιτητές, γραμματεία, οδοιπορικά).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν ότι θα υποστηρίξουν το εγχείρημα, αν και δεν θέλουν να λάβουν χρήματα, με στόχο το πρωτάθλημα της Α2 να διεξαχθεί κανονικά.

Όλη η επικαιρότητα