Βόλεϊ

Α2 Εθνική Βόλεϊ – Κόροιβος: Πρεμιέρα με «διπλό» στην Πετρούπολη!

Ξεκίνησε με το «δεξί»!
Ακούστε το άρθρο

Με  το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ, η ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας!  

Καθώς στην πρεμιέρα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, επικράτησε  με 3-0 σετ στην Πετρούπολη της ομώνυμης ομάδας, για τον 1ο Όμιλο της Α΄ Ζώνης. Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, που παρατάχθηκε χωρίς τον Παναγιώτη Μιχόπουλο που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  (βασικός λίμπερο ήταν ο 14χρονος Τάσος Γκρίλλας) και τον Σταύρο Παναγιωτάρα(ήταν άρρωστος), πήρε σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-22 και πολύ εύκολα το 3ο με 25-19. Έτσι έκανε το ιδανικό ξεκίνημα που ήθελε, και ατενίζει με αισιοδοξία  το μέλλον του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ! Την 2η αγωνιστική τώρα, ο Κόροιβος έχει  το ρεπό του, ενώ την 3η  αγωνιστική ξαναπαίζει εκτός έδρας! Συγκεκριμένα θα πάει στο Κιάτο για να παίξει με τον τοπικό Άρατο.

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Λιβαθηνός, Μαδούρας, Κόζης, Λυκούρεσης, Κανάς, Γκρίλλας (λ).

Αγωνίστηκαν και οι Αναστασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαθεοδώρου.

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑΣ (Τεχνικός Ομάδας Βόλεϊ Κοροίβου):

«Ιδανικό ξεκίνημα»!

Μιλώντας τηλεφωνικά στην «Πατρίς της Δευτέρας» για την ομάδα του Κοροίβου και την νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας  του στην Πετρούπολη, ο τεχνικός του Κοροίβου Ανδρέας Γκρουμούσας τόνισε:  «Είναι γεγονός ότι η πρεμιέρα που όπως γνωρίζεται πάντα κρύβει εκπλήξεις, ήταν ιδανική για εμάς! Θεωρώ πως περάσαμε σχετικά εύκολα από την Πετρούπολη, χωρίς να χρειαστεί να πιάσουμε σουπερ απόδοση, και έχοντας και δυο σημαντικές απουσίες! Δείξαμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, και φυσικά παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνουμε! Η ομάδα έχει καλό υλικό και παίκτες με προσωπικότητα»!

 

Όλη η επικαιρότητα