Categories: Βόλεϊ

Α2 Βόλεϊ – Κόροιβος – Πλέι οφ: Με ήττα (3-0 από τον Φλοίσβο) έκλεισε… τη χρονιά!

Share

Την ήττα γνώρισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, χάνοντας στο Κλειστό της Ήλιδας, στο τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι-οφ της Α2 Εθνικής, κόντρα στον Φλοίσβο Π. Φαλήρου, που πήρε την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην Pre League, με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα στο τελευταίο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Μαδούρα, Λυκούρεση, Μιχόπουλο, Παπαθεοδώρου και Γκρίλλα, ενώ ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε ο βασικός πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός (πασαδόρος έπαιξε ο Σταύρος Παναγιωτάρας).

Ξεκίνησε βασικός κεντρικός ο 16χρονος Θοδωρής Σταυρόπουλος και λίμπερο ο 13χρονος Θανάσης Σωτηρόπουλος, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι επίσης νεαροί Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος.

Παρά τις απουσίες, οι Αμαλιαδίτες πάλεψαν πολύ τα δύο πρώτα σετ και τα έχασαν στις λεπτομέρειες με 25-23, από τον σαφώς ανώτερο και πολύ εμπειρο αντίπαλό τους, που κατέβηκε στην Αμαλιάδα με τον «αέρα» της πρωτιάς και φυσικά της ανόδου!

Τα σετ: 23-25, 23-25, 18-25

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Στ. Παναγιωτάρας, Κανάς, Κόζης, Αναστασόπουλος, Σταυρόπουλος, Σωτηρόπουλος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος.