Βόλεϊ

Α2 Βόλεϊ – Κόροιβος- Πλέι Οφ: Νίκη γοήτρου στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας, με ανατροπή!

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, παρατάχθηκε χωρίς τους Μαδούρα, Μιχόπουλο, ενώ από το 2ο σετ και μετά έπαιξε με πασαδόρο τον Σταύρο Παναγιωτάρα κι έφτασε στην μεγάλη νίκη, παρότι έχανε 1-0 και 2-1.
Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος, παρότι έχασε την άνοδο στην Pre League, πέτυχε σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, παρατάχθηκε χωρίς τους Μαδούρα, Μιχόπουλο, ενώ από το 2ο σετ και μετά έπαιξε με πασαδόρο τον Σταύρο Παναγιωτάρα κι έφτασε στην μεγάλη νίκη, παρότι έχανε 1-0 και 2-1. Έτσι, πήρε την άτυπη ρεβάνς από την πατρινή ομάδα, από την οποία είχε χάσει στην Ήλιδα με 3-2 σετ.

Το παιχνίδι βαθμολογικά βέβαια, δεν είχε κάποια ιδιαίτερα σημασία για τις δύο ομάδες, ωστόσο το σύνολο του Άκη Δαρείου έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά τελικώς υστέρησε στις λεπτομέρειες και ηττήθηκε από τον Κόροιβο.

Η πατρινή ομάδα έκανε το 1-0, πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με 2-1 αφότου ισοφαρίστηκε, αλλά έχασε τα επόμενα δύο. τα σετ: 25-17, 24-26, 25-17,17- 25, 10-15.

Ολυμπιάδα (Άκης δαρείος): Φιλίππου, Κάπτης, Τσιχλιάς, Γιαννούτσος, Δρακόπουλος, Γεωργα- κόπουλος, λίμπερο ο Αλιάι (Τιμπιλής).

Κόροιβος (Αν. Γκρουμούσας): Φ. Παναγιωτάρας, Λιβαθηνός, Κόζης, Κανάς, Λυκούρεσης, Αναστασόπουλος, Γκρίλλας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Στ. Παναγιωτάρας, Παπαθεοδώρου.

Την τελευταία αγωνιστική, το επόμενο Σάββατο, ο Κόροιβος θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Φλοίσβο Π. Φαλήρου.

Όλη η επικαιρότητα