Βόλεϊ

Α2 Βόλεϊ – Κόροιβος – Πλέϊ Οφ: Οδυνηρή ήττα από την Ολυμπιάδα στο τάι μπρέικ, με πολλά παράπονα κατά της διαιτησίας!

Οδυνηρή ήττα, στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει κατηγορία, υπέστη η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας.
Ακούστε το άρθρο

Οδυνηρή ήττα, στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει κατηγορία, υπέστη η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Κλειστό της Ήλιδας, στο πρώτο παιχνίδι του για τα πλέι-οφ της Α2 Εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ.

Χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο σύλλογος του Αν. Γκρουμούσα, και χωρίς τα αδέρφια Φώτη και Σταύρο Παναγιωτάρα, ηττήθηκε 3-2 σετ από την Ολυμπιάδα, μετά από μεγάλη μάχη…, που κράτησε περίπου 2,5 ώρες , στο ντέρμπι της 2η ς αγωνιστικής της φάσης των πλέι-οφ της Α2 Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ίσως… από τα λάθη της διαιτησίας. Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, πήρε εύκολα το 1ο σετ, έχασε τα δύο επόμενα εξίσου εύκολα, ισοφάρισε 2-2 με 25-10, αλλά στο τάι μπρέικ ενώ προηγήθηκε 8-6, δεν κατάφερε τελικά την ανατροπή, χάνοντάς το με 15-13. Μάλιστα οι Αμαλιαδίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές για την τελευταία φάση του αγώνα, όταν καρφί του Μανιατέα δόθηκε άουτ, ενώ ο Κόροιβος υποστήριξε ότι η μπάλα βρήκε στο μπλοκ και πέρασε εκτός τελικής γραμμής. Τα σετ: 25-21, 19-25, 21-25, 25-10, 13-15.

Κόροιβος: Λιβαθηνός, Κανάς, Μανιατέας, Λυκούρεσης, Μαδούρας, Κόζης, Μιχόπουλος (λ). Γκρίλλας, Αναστασόπουλος, Παπαθεοδώρου, Παναγιωτόπουλος, Αβραμόπουλος, Σωτηρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φίλιππου, Πατρινός, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Γιαννούτσος, Τσιχλιάς, λίμπερο ο Αλιαι (Γεωργακόπουλος, Τι- μπιλής, Γιαννόπουλος, Κάπτης).

Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ο Φλοίσβος Π. Φαλήρου νίκησε εύκολα στη Νίκαια τον Ιωνικό με 3-0 σετ και έκανε το δύο στα δύο με ισάριθμα τρίποντα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ιωνικός Ν. – Φλοίσβος Π. Φαλήρου 0-3

Κόροιβος – Ολυμπιάδα Πατρών 2-3

Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες)

Φλοίσβος 6-1 6

—————–

Ολυμπιάδα 4-5 2

Κόροιβος 2-3 1

Ιωνικός Νικαίας 0-3 0

*Εκκρεμεί ο αγώνας Κόροιβος- Ιωνικός (23/2)

Επόμενη αγωνιστική (26/2)

Φλοίσβος- Κόροιβος Ολυμπιάδα-Ιωνικός

Όλη η επικαιρότητα