Media Αχαϊα

Αχαΐα: Έξαλλοι οι γονείς παιδιών ΑμεΑ με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ενόχληση προκάλεσε συνέντευξη που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Αντέννα με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. 

Δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, μιλούσε με τον καλεσμένο του, πάνω σε κούνια για παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Συγκεκριμένα η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, Πόπη Πρωτογέρου, σχολίασε: «Κάποιος να τους πει, ότι αυτή η κούνια είναι για παιδιά ΑμεΑ. Δεν είναι ούτε για να ανεβαίνουν ενήλικες ούτε για να βάζουμε 15 πιτσιρίκια πάνω να κουνιούνται. Ωραίο παράδειγμα δίνετε… μπράβο! Λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Σωστή χρήση και σεβασμός των παιχνιδιών για παιδιά ΑμεΑ!».

Το μέλος της διοίκησης του συλλόγου, σημείωσε επίσης ότι η συγκεκριμένη κούνια έχει σήμανση ΑμεΑ είτε στο κεντρικό δοκάρι, είτε στα δοκάρια στήριξης, τονίζοντας ότι μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος σε παιδική χαρά, στην Πάτρα στο Νότιο πάρκο, ή τα Ψηλά Αλώνια.
Οι γονείς με παιδιά ΑμεΑ, εκτίμησαν ότι με αυτό τον τρόπο δεν σέβονται τον καθημερινό αγώνα που κάνουν αυτά τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, καθώς η χώρα μας δεν είναι και τόσο φιλόξενη με ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας ώστε η καθημερινότητά τους να γίνει πιο εύκολη.

dytikanea.gr

Όλη η επικαιρότητα