Γ Εθνική

Αχαϊκή – Πανηλειακός 0-1: Δεν χαρίζεται σε κανέναν!

Ακούστε το άρθρο

Mπορεί η Αχαϊκή να είχε το κίνητρο και τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην Πύλο, όμως ο Πανηλειακός έπαιξε για το γόητρο και την ιστορία του και πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 1-0 μέσα στην Κ. Αχαγιά χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σωτηρόπουλου στο 65’.

Οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη και τις απώλειες βαθμών της Καλαμάτας και του Παναρκαδικού αγκάλιασαν την τρίτη θέση που έχουν σαν στόχο, σε αντίθεση με την ομάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου που βλέπει μετά από αυτή την οδυνηρή ήττα, να χάνεται το «τρένο» της παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Κούτση στο χθεσινό ματς δεν αντιμετώπισαν σε καμία περίπτωση το παιχνίδι ως αδιάφορο, ήταν σοβαροί και ανώτεροι καθ όλη την διάρκεια του και κατέκτησαν δίκαια τους τρεις βαθμούς της αποδεικνύοντας πως μέχρι τη λήξη της σεζόν θα παίζουν για τη νίκη.

Επόμενος αγώνας για τον Πανηλειακό τον ερχόμενο Σάββατο στην Πύλο κόντρα στον Τσικλητήρα για την 21ή και προτελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ο αγώνας

Στα καθαρά αγωνιστικά, το σουτ του Κοκκίνη από πλευράς Αχαϊκής στο 20’ έφυγε άουτ και στο 30’ ο Δρακόπουλος νίκησε τον Λεβέντη στο τετ α τετ. Στην επόμενη καλή στιγμή του αγώνα, στο 35’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απομάκρυνε το σουτ του Σέου με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64’ ο Χατζηστάμου κέρδισε πέναλτι από τον Ρίλντι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σωτηρόπουλος για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο 75’ ο Αποστολόπουλος είχε ένα καλό σουτ για τους γηπεδούχους που έφυγε άουτ και στο 80’ ο Γκοτσούλιας απέτυχε να κάνει δύο τα τέρματα του Πανηλειακού.

Στο 77’ οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν νέο πέναλτι και πάλι σε ανατροπή του Χατζηστάμου όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Αυτοί που ξεχώρισαν

Κολόκας, Μπουρνέλης, Νικολόπουλος και Σωτηρόπουλος οι κορυφαίοι για τον Πανηλειακό κόντρα σε μια Αχαϊκή «πνιγμένη» από το άγχος που δεν έδειξε ότι το ματς για αυτή ήταν τόσο σημαντικό όσο ήταν στ’ αλήθεια.

Οι συνθέσεις

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ρίλντι, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος, Χαριτόπουλος, Κοκκίνης, Σταυρόπουλος, Μούγκουλι( 70′ Αποστολόπουλος)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Μπουρνέλης, Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας( 86′ Βουργουντζής), Χατζηστάμου( 80′ Κατελούζος), Σέου, Σωτηρόπουλος( 77′ Κρεββατάς)

Όλη η επικαιρότητα