Ποδόσφαιρο

Αδιόρθωτος ο Νεϊμάρ: Φέρεται να απάτησε ξανά την εγκυμονούσα σύντροφό του

«Εάν δεν είσαι πιστός σε όσους σε αγαπούν, δεν είσαι σε κανέναν» έγραψε η σύντροφός του
Ακούστε το άρθρο

Δεν βάζει μυαλό ο Νεϊμάρ. Παρότι η σύντροφός του είναι με την κοιλιά στο… στόμα και σε λίγο καιρό θα του χαρίσει ένα κοριτσάκι, εκείνος συνεχίζει την άστατη ζωή και φέρεται να την απάτησε ξανά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Αλ Χιλάλ διασκέδαζε προ ημερών στη Βαρκελώνη μαζί με δύο «καυτές» κοπέλες και φούντωσαν και πάλι τα σενάρια ότι απίστησε εκ νέου. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με μήνυμά της η Μπρούνα Μπιανκάρντι.

«Γνωρίζω τι συνέβη και, για άλλη μια φορά, είμαι απογοητευμένη»

Η σύντροφος του Νεϊμάρ έγραψε σε stories της στο Instagram: «Αν δεν είσαι πιστός σε αυτούς που είναι δίπλα σου κάθε μέρα, δεν θα είσαι πιστός σε κανέναν». Σε άλλο της μήνυμα εξήγησε: «Γνωρίζω τι συνέβη και, για άλλη μια φορά, είμαι απογοητευμένη.

Αλλά, στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης μου, η εστίαση και η ανησυχία μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ αυτή τη στιγμή».

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα δεν έχουν παντρευτεί και αν και εκείνη τον έχει ακολουθήσει στη Σαουδική Αραβία δεν παιρνούν και πολύ χρόνο μαζί. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είχε αποκαλυφθεί πάλι ότι την είχε απατήσει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Το διάστημα εκείνο οι Βραζιλιάνοι έγραφαν ότι η Μπρούνα δέχεται την απιστία, αλλά με τρεις όρους. «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα» είχε ζητήσει η Βραζιλιάνα.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα