Lifestyle Smile

Adriana Sklenarikova: Είναι έγκυος στα 46 της χρόνια!

Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά έγκυος στα 46 της χρόνια είναι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ και νυν σύζυγος του επιχειρηματία Aram Ohanian, είχε εκφράσει από παλιά την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κάτι που δεν είχε καταφέρει όμως. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ωστόσο, του γαλλικού Voici.fr σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί και είναι στα καλύτερά της.

Η διάσημη καλλονή, που έγινε γνωστή για τα ατελείωτα πόδια της, το τελευταία διάστημα σκεφτόταν έντονα το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και η είδηση πως θα γίνει μητέρα ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της. Το μωράκι της αναμένεται να γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι και η Αντριάνα και ο εκατομμυριούχος σύζυγός της ζουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Ο σύζυγος της Adriana, έχει ήδη ένα γιο, αλλά τώρα και οι δυο είναι πολύ χαρούμενοι που η Adriana θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Το ζευγάρι, αυτήν την περίοδο ζει ανάμεσα στο Μαρακές και Μονακό, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πάμπλουτος σύζυγος της Adriana, με την διάσημη καλλονή όμως να έχει περιορίσει τις συχνές μετακινήσεις λόγω εγκυμοσύνης.

Πηγή: tlife

Όλη η επικαιρότητα