ΕΠΣ Ηλείας

ΑΕ Πηνείας  – Ατρόμητος Καβασίλων 0- 1: Όρθιοι οι «κίτρινοι» με Δημητρίου!

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη νίκη που  ίσως… τους χαρίσει την παραμονή στην Α1 κατηγορία  , «σπάζοντας» την έδρα της Α.Ε. Πηνείας, καλύπτοντας έτσι και την ήττα του α΄ αγώνα  στα Καβάσιλα, πήρε ο  ιστορικός Ατρόμητος με σκορ 1 – 0 , και αν κερδίσει την ερχόμενη Τετάρτη , η έστω φέρει μια ισοπαλία στο τρίτο ματς που θα γίνει στα Καβάσιλα, θα παραμείνει στην Α1!  Πάντως  στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο Σιμόπουλο,  οι γηπεδούχοι έχασαν γκολ με το «τσουβάλι» και κυριολεκτικά «αυτοκτόνησαν»! Βρήκαν και τον «γερόλυκο» γκολκίπερ» Ηλία Κολίντζα σε πολύ μεγάλη ημέρα, καθώς έπιανε και τα άπιαστα! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 12΄ ο Δημητρίου  με προβολή από κοντά, εκμεταλλευόμενος το αρχικό φάουλ του Κορκού Γ. στο δοκάρι!

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος Ι.(λ. τρ. 92΄ Ζαφειρόπουλος), Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Λιακόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος Β., Μπλούφας, Ρούγκο, Χριστόπουλος  Κ., Λιακόπουλος Δ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος, Μαράτος, Καρβέλας, Δημητρίου, Κορισσιάνος, Κορκός Α., Γαλιάτσος, Παπαδόπουλος, Κορκός Γ.

***Μετά το προχθεσινό : ΑΕ Πηνείας – Ατρόμητος Καβασίλων 0-1 , θα γίνει και τρίτο ματς , πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη  στα Καβάσιλα, όπου με νίκη Ατρομήτου ή ισοπαλία σώζεται αυτός, και μόνο με νίκη δική της,  η Α.Ε. Πηνείας!

Όλη η επικαιρότητα