Μπάσκετ

ΑΕ Βαρθολομιού: Α1 ερχόμαστε…

Το Βαρθολομιό μπορεί να έχασε στο κλειστό της Γαστούνης το βράδυ της περασμένης Κυριακής  από τον Ηρακλή Πύργου με 75-59, όμως με 18 νίκες και 4 ήττες, σήκωσε την κούπα, και ανέβηκε στην Α1 κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Ακούστε το άρθρο

Ιστορία έγραψε το βράδυ της περασμένης  Κυριακής στο κλειστό της Γαστούνης η ΑΕ Βαρθολομιού, καθώς ήταν ημέρα γιορτής και χαράς για αυτήν,  παρότι ηττήθηκε εντός έδρας.

Οι παίκτες του Σάκη Καρύδα, στο τελευταίο για αυτούς  ματς, ηττήθηκαν από  τον Ηρακλή Πύργου με 59-75,  και έκλεισαν την σεζόν, με 18 νίκες και 4 ήττες, και με απολογισμό 40 βαθμούς, στέφτηκαν πρωταθλητές στην Α΄2 κατηγορία της  ΕΣΚΑΗ. Έτσι η Α.Ε. Βαρθολομιού, σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑΗ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Πύργου. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος, ενώ οι παίκτες και το τεχνικό τιμ (Σάκης Καρύδας-Θοδωρής Παπαδόπουλος),  φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν: «Α1 ερχόμαστε»!

Πολλές ευχαριστίες από την Α.Ε. Βαρθολομιού, μέσω της σελίδας της στο facebook

«Η ιστορία έγραψε Πρωταθλητής και στην Α2 ΕΣΚΑΗ για την ομάδα μας!!!!!  Η ομάδα δημιούργημα του Σάκη Καρύδα, μετράει την τέταρτη συνεχόμενη άνοδό της, και από την επόμενη χρονιά, θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 ΕΣΚΑΗ!! Στην φιέστα, που συνοδεύτηκε από ήττα από τον Ηρακλή Πύργου,  σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και για τις δυο ομάδες, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε το Κλειστό Γαστούνης για ακόμη μια φορά φέτος!!!! Πολλά – πολλά συγχαρητήρια στους παικταράδες μας, τον κόουτς Σάκη Καρύδα που κοσμεί την ομάδα μας,  και τον Δήμο μας, τον συνεργάτη του Θοδωρή Παπαδόπουλο,  και όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει αυτή η τεράστια επιτυχία!!! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την συγκινητική του φετινή παρουσία!!!! Η φετινή προσέλευση, πραγματικά ξεπερνά επίπεδο εθνικών κατηγοριών!!!!!! Ραντεβού στην Α1!!!! Καλή επιτυχία στα play off ανόδου στην ομάδα του Ηρακλή Πύργου! 

Συγχαρητήρια από Διονύση Καλαματιανό (Bουλευτή Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ)

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βαρθολομιού για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία!  Άξια ομάδα! Ευχόμαστε νέες επιτυχίες!

Συγχαρητήρια και από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Νικολακόπουλο

Συγχαρητήρια έδωσε στην Α.Ε. Βαρθολομιού, και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Δημήτρης Νικολακόπουλος, που έδωσε το παρόν στο κλειστό της Γαστούνης. «Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕ Βαρθολομιού  για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ!!! Η παρουσία του Σάκη Καρύδα στο τιμόνι καθοριστική, η αγωνιστικότητα των παικτών τεράστια, η στήριξη του Διοικητικού συμβουλίου συνεχής…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Καλή επιτυχία στον Ηρακλή Πύργου στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου. Εξαιρετικές ομάδες και οι δύο, πολύ ωραίο μπάσκετ, όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα. Άξιοι συγχαρητήριων όλοι οι άνθρωποι και των δύο σωματείων».

* Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί και πολιτευτές όπως ήταν ο Βουλευτής  Ηλείας κ.  Διονύσης Καλαματιανός (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ),  ο Δημήτρης Νικολακόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Πολιτισμού Δυτικής Ελλάδας), ο Ανδρέας Μαρίνος (Δήμαρχος Πηνειού), και άλλα πρόσωπα από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο.

Όλη η επικαιρότητα