ΑΕΚ: Αντιδράσεις για τη διακόσμηση με εικόνες γυναικών στις ανδρικές τουαλέτες του νέου γηπέδου

Share

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Παρασκευής..

Τις τελευταίες ημέρες, εικόνες από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και, ανάμεσα σε αυτές, μία φωτογραφία από τις ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Όπως φαίνεται, τον τοίχο κοσμούν εικόνες γυναικών με τα βλέμματα τους στραμμένα στους ανδρικούς ουρητήρες.

Βίντεο: Το στιγμιότυπο από το γήπεδο της ΑΕΚ στο 0:48

Η απάντηση της ΑΕΚ

«Αυτά τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, μπήκε τώρα κάποιος έβγαλε κάποια βίντεο. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση γι’ αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Ούτε ξέρω από πότε είναι αυτές οι φωτογραφίες», ανέφεραν στη LiFO από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ.

«Πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα γιατί για ένα διάστημα ήταν και εύκολη η πρόσβαση στο γήπεδο μέχρι να το κλείσουμε. Έβγαζαν φωτογραφίες, τα είχαν βγάλει ως δεδομένα και άλλα πράγματα που δεν υπήρχαν, τελικά στην πορεία», πρόσθεσε η ίδια πηγή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει τελείως ο διάκοσμος στις ανδρικές τουαλέτες.

Πηγή: lifo.gr