Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για αριστερό μπακ από την Ανγκόλα

Η Ένωση έχει ήδη κάνει deal με παίκτη από τη συγκεκριμένη χώρα αφού πριν λίγο καιρό απέκτησε τον νεαρό σέντερ φορ Ζίνι, στον οποίο πιστεύει πολύ για το μέλλον.
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ περιμένει την επανέναρξη των πλέι οφ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχοντας ως στόχο να απαντήσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό ώστε να ξαναπάρει τα πάνω της, την ίδια ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια τη θέλουν να παρακολουθεί 18χρονο αριστερό μπακ από την Ανγκόλα.

Η Ένωση έχει ήδη κάνει deal με παίκτη από τη συγκεκριμένη χώρα αφού πριν λίγο καιρό απέκτησε τον νεαρό σέντερ φορ Ζίνι, στον οποίο πιστεύει πολύ για το μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, φέρεται τώρα να ενδιαφέρεται για ακόμη έναν νεαρό Κονγκολέζο και συγκεκριμένα για τον 18χρονο αριστερό μπακ Πέντρο Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην Πετρόλεος Λουάντα και σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον παρακολουθεί. Αντιθέτως, φέρεται να απασχολεί και την ισπανική Μπέτις και τις πορτογαλικές Ζιλ Βισέντε, Τροφένσε και Εστρέλα Αμαδόρα, όπως και την Εσπεράνς από την Τυνησία και τη Γουιτάντ από την Αλγερία.

Από εκεί και πέρα, το αν έχει ή όχι βάση το συγκεκριμένο θέμα, αν όντως οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν ή όχι κίνηση για την απόκτησή του, θα φανεί τους προσεχείς μήνες.

Όλη η επικαιρότητα